Dutch Disinfection Dispenser | Cosmeticafabrikant ontwikkelt slimme desinfectiedispenser in samenwerking met KPN

27-11-2020

  • Dutch Disinfection Dispenser
  • Dutch Disinfection Dispenser
  • Dutch Disinfection Dispenser
  • Dutch Disinfection Dispenser

Het Coronavirus is wereldwijd nog lang niet onder controle. Gezondheid en veilig samenzijn is onlosmakelijk verbonden met desinfecteren, dit zal nog jaren zo blijven. Het Nederlandse bedrijf Personal Care Concepts dat gespecialiseerd is in de productie van huid- en haar verzorgingsproducten anticipeert in samenwerking met KPN op deze situatie door de ontwikkeling van een slimme desinfectiezuil, genaamd Dutch Disinfection Dispenser.

Leestijd: 2 minuten

In maart 2020 werd de Nederlandse cosmeticafabrikant Personal Care Concepts overstroomd met aanvragen om desinfectie. Directeur Martin Verheijden: “Voor mijn eigen personeel zocht ik een duurzaam en sterke dispenser die overal strategisch geplaatst kan worden om desinfecteren op elk moment mogelijk te maken. De beschikbare dispensers in de markt voldoen niet aan onze eisen. Daarom hebben we het heft in eigen hand genomen en een eigen dispenser ontwikkeld”, aldus Verheijden.

Het resultaat is de Dutch Disinfection Dispenser met een elegant, modulair en duurzaam design. De in eigen laboratorium ontwikkelde desinfectie receptuur is van premium kwaliteit en desinfecteert volgens de streng geldende voorschriften. Geschikt voor zowel ziekenhuis-, sport- en zorginstellingen, horeca, winkelketens en particulier gebruik.

Slimme technologieën voor Dutch Disinfection Dispenser

De Dutch Disinfection Dispenser is voorzien van smart technologie die in samenwerking met KPN is ontwikkeld. Door een verbinding met het internet is er via pushnotificaties en een eigen web-dashboard realtime inzicht te verkrijgen in de status van de dispenser. Wanneer je moet opladen, bijvullen of voorraad moet bijbestellen, wordt dat automatisch gesignaleerd en doorgegeven. De uniek ontwikkelde dubbele flacon zorgt er daarnaast voor de dispenser nooit leeg zal zijn. De sensor van de intelligente dispenser is instelbaar en activeert de perfecte dosering zonder te knoeien. De desinfectie vloeistof is in eigen laboratorium ontwikkeld. Afgestemd om veilig te desinfecteren. In diverse verzorgingsvarianten en met aangename geuren te verkrijgen.

De Dutch Disinfection Dispenser is zowel als wand-, tafel- en staand model te verkrijgen via Dutch Disinfection’s website, compleet met eigen logo en huisstijl.

Website: Dutch Disinfection Dispenser

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.