Duke of Tokyo | Japanse karaoke bar in Amsterdam

18-1-2018

De door velen geliefde Duke of Tokyo opent 23 april de deuren van haar langverwachte vaste locatie in de Reguliersdwarsstraat te Amsterdam. Karaoke-fans kunnen vanaf dat moment hun zangkunsten laten horen in acht verschillende privé karaoke-kamers en hun dorst lessen in een sfeervolle, Japanse bar. De Duke of Tokyo wordt een plek waar iedereen zich voor heel eventjes kan wanen in de magische wijk de ‘Golden Gai’, gelegen in Shinjuku-Tokyo. De Golden Gai staat bekend om haar smalle straatjes, sfeervolle lampjes en lichtjes, weldaad aan versiering en vele intieme (karaoke)barretjes.

Duke of Tokyo

Na het succesvol realiseren van een crowdfunding campagne in de zomer van 2017, startten de vier oprichters, Wessel Kruyt, Has Peters Sengers, Ben Warren en Sylvester Jansen een zoektocht naar de perfecte locatie voor de Duke of Tokyo. En met succes, deze week is een grootschalige verbouwing aan de Reguliersdwarsstraat 37 begonnen, voorheen A l’Elephant du Congo.

De Duke of Tokyo is de moderne spin-off van het al bekende concept karaoke. De oude schaftwagens die de vier Amsterdamse vrienden ombouwden tot intieme, mobiele, Japanse ‘karaokeclubs’, waren de afgelopen twee jaar de gangmakers op menig feestje en festival. Zo was de Duke meerdere malen te gast bij het razend populaire festival Wildeburg, het magische Into the Woods en bij de Amsterdamse barren het SkateCafé, Kopstootbar Amsterdam en Bar Broker. Met de vaste locatie van de Duke of Tokyo willen de vier heren de eerste échte Japanse karaokebar van Amsterdam openen, waar gezongen kan worden in privé karaoke kamers. De mobiele karaoke-wagens blijven te huur voor feestjes en festivals.

 

Website: Duke of Tokyo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.