Duitse stijl drive-through broodjeszaak in Zeddam

23-9-2015

  • Broodjeszaak Zeddam drive thruBroodjeszaak Zeddam drive thru

In Zeddam komt begin 2016 de eerste drive-through broodjeszaak.

Drive-through broodjeszaak in Zeddam

Regelmatig rijden streekgenoten naar de andere kant van de grens om lekkere en gezonde broodjes te halen en weer terug te rijden. Daphne Kempers (21) bedacht dat het beter moet kunnen en opent daarom begin 2016 een vernieuwende broodjeszaak in Zeddam met zogenaamde ‘Duitse broodjes’. De nieuwe horecalocatie zal zeven dagen per week open zijn van zeven uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. Er zijn naast de betaalbare belegde Duitse broodjes ook taartjes, koffie en wijnen te verkrijgen.

Gemak, snelheid & gezondheid

De vernieuwende broodjeszaak is gemakkelijk, snel en gezond. Hiermee speelt Daphne in op drie belangrijke trendlijnen die vandaag de dag en in de nabije toekomst aan de orde zijn. De prijs/kwaliteit verhouding zal aan ‘Duitse standaarden’ voldoen, kwalitatieve en goedkope broodjes dus. Gasten kunnen hun bestelling vooraf via een app doorgeven en afrekenen, zodat ze niet hoeven te wachten.

Crowdsourcen voor de naam

Om tot een passende naam te komen roept Daphne de hulp van het publiek in. Er is een prijsvraag uitgeschreven voor de leukste naam voor de toekomstige horecazaak. Creatievelingen kunnen meedoen via de Facebookpagina Broods.

Online afhaalpunt?

We zijn benieuwd of de rollen binnenkort zijn omgedraaid en Duitsers de grens oversteken voor een broodje bij deze drive-through horecazaak. Misschien kan een online afhaalpunt voor Nederlandse webshopartikelen daar aan bijdragen. Dat kan immers een reden zijn om een blokje om te rijden en meteen een broodje mee te pakken. Armand Sol heeft recent een blog geschreven over het integreren van online afhaalpunten in de horeca.

Bron: Broods

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.