Duitse restaurant-ontdekkingsapp NeoTaste nu ook in Amsterdam

23-2-2024

  • Germany’s restaurant-discovery-app NeoTaste expands to AmsterdamGermany’s restaurant-discovery-app NeoTaste expands to Amsterdam
  • Germany’s restaurant-discovery-app NeoTaste expands to AmsterdamGermany’s restaurant-discovery-app NeoTaste expands to Amsterdam

NeoTaste, een restaurant-ontdekkingsapp uit Duitsland, breidt deze maand uit naar Amsterdam en opent hier de deuren naar exclusieve voordelen voor gebruikers, terwijl restaurants kosteloos kunnen deelnemen. NeoTaste stelt gebruikers in staat om eenvoudig meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde partnerrestaurants te verkennen, waaronder bijvoorbeeld Bar Kosta, restaurant Café Celia en traiteurs zoals Raïnaraï en Mezzave. NeoTaste zal na Amsterdam dit voorjaar verder uitbreiden naar Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Haarlem.

Leestijd: 2 minuten

Visie van NeoTaste

Hendrik Sander, CEO van NeoTaste, formuleert de visie van het bedrijf: “Onze missie is om een platform te creëren dat de volledige digitale interactie tussen restaurants en gasten integreert en het ontdekken van nieuwe eetervaringen vereenvoudigt. In de afgelopen twee jaar hebben we honderdduizenden mensen geïnspireerd om vaker nieuwe restaurants te proberen. Onze lancering in Amsterdam markeert een volgende mijlpaal. We zijn verheugd dat Nederlanders nu ook NeoTaste kunnen gebruiken om nieuwe culinaire ervaringen in hun omgeving te ontdekken. Amsterdam betekent onze eerste stap internationaal, en we zijn nieuwsgierig naar hoe de app buiten Duitsland zal worden ontvangen.”

Gebruikersvoordelen

Met de NeoTaste-app kunnen restaurantliefhebbers en foodies profiteren van verschillende voordelen; van exclusieve aanbiedingen zoals twee hoofdgerechten voor de prijs van één tot een gratis dessert. Deze gerenommeerde Duitse app is ideaal voor een ontspannen avondje uit voorafgaand aan een concert, waarbij je nog even low key buiten de deur wilt eten. Bovendien zijn er tal van broodjeszaken en traiteurs gekoppeld aan de app, perfect voor een snelle lunch als je on the go bent.

Voordelen voor restaurants

NeoTaste biedt restaurants unieke voordelen; het is het eerste platform waar restaurants kosteloos gebruik van kunnen maken om nieuwe gasten aan te trekken. Bovendien werkt het team achter NeoTaste aan aanvullende functies voor digitale interactie tussen restaurants en gasten, waaronder directe reserveringsopties. Met deze voordelen schept de app een win-win situatie voor zowel gebruikers als restaurants.

Abonnement voor gebruikers van NeoTaste

Het abonnementsmodel is als volgt geprijsd: NeoTaste kost slechts €4,99 per maand, of €2,99 per maand bij een jaarlijkse betaling voor gebruikers. Restaurants kunnen de service kosteloos gebruiken.

Opmerking redactie horecatrends: natuurlijk moet je wel de aanbiedingen meenemen in je overweging.

Facts & figures

Sinds de lancering in september 2021 heeft NeoTaste meer dan 700.000 gebruikers aangetrokken en samenwerkingsverbanden gesloten met meer dan 2.700 restaurants verspreid over heel Duitsland. Momenteel is de app actief in 24 Duitse steden, waaronder Berlijn, München en Frankfurt, en breidt het voortdurend zijn lijst van restaurants en steden uit. Onlangs ontving het bedrijf een aanzienlijke Series A-investering van €5,9 miljoen van Burda Principal Investments (BPI) en vooraanstaande Duitse business angels om verdere groei te stimuleren. Amsterdam markeert de eerste internationale uitbreiding van het bedrijf met 200 partnerrestaurants.

Website: NeoTaste

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.