Dry January Survival Kits van Hairless Dog Brewing Company

3-1-2022

  • Dry January Kits by Hairless Dog Brewing CompanyDry January Kits by Hairless Dog Brewing Company
  • Dry January Kits by Hairless Dog Brewing CompanyDry January Kits by Hairless Dog Brewing Company
  • Dry January Kits by Hairless Dog Brewing CompanyDry January Kits by Hairless Dog Brewing Company

Ook net even te veel genoten van de feestmaanden? En moeite om weer te wennen aan een zeer lange nuchtere januarimaand? Hairless Dog Brewing Company in Minneapolis, USA, heeft ‘Dry January Survival Kits’ gecreëerd! Heb jij een 0,0% alcoholische twist in je restaurant, bar of café?

Dry January® blijft aan populariteit winnen onder de ‘nuchtere nieuwsgierigen’ die willen experimenteren met een alcoholvrije levensstijl. Om diegenen te helpen die het eens willen proberen, heeft Hairless Dog Brewing Company haar Dry January Survival Kits ontwikkeld. Prijzen zijn inclusief een keuze uit de drie Hairless Dog 0% ABV (Alcohol By Volume) ambachtelijke biervarianten en merchandise.

Leestijd: 1 minuut, het maken van je eigen Dry January 0.0% twist kan even duren!

Survival Kits voor Dry January

In tegenstelling tot concurrenten uit deze categorie die hun alcoholvrije-bieren brouwen met alcohol en vervolgens de alcohol verwijderen (een proces waarbij maar liefst 0,5% alcohol achterblijft), vond Hairless Dog Brewing Company een innovatief brouwproces uit waarbij alcohol nooit wordt geïntroduceerd, waardoor het de eerste 0,0% ABV ambachtelijk alcoholvrij bier in het land.

Paul Pirner, medeoprichter van Hairless Dog, één van de oprichters van de onlangs opgerichte Adult Non-Alcoholic Beverage Association (ANABA), zegt: “Dry January is niet langer een maand waarin je moet lijden onder levenloze alcoholvrije drankjes. Samen met onze partners in de ANABA, we brengen een revolutie teweeg in de industrie en zijn we trots om een ​​0,0% ABV, echt alcoholvrij, en ambachtelijke drank aan te bieden. Als voormalig thuisbrouwer is het belangrijk voor mij dat Hairless Dog de volledige ambachtelijke bierervaring biedt – van schenken tot mondgevoel tot smaak. We nodigen iedereen uit om ons bier eens te proberen – of je nu dienstdoet als BOB voor de nacht, jezelf uitdaagt tot een maand minder of geen alcohol, of een alcoholvrije levensstijl aanneemt. Onze Survival Kits geven mensen een plezierige manier om deel te nemen aan Dry January met geweldig alcoholvrij bier en ook wat coole merchandise.”

Het nieuwe jaar brengt ook verbeterde recepten voor de belangrijkste brouwsels van het bedrijf – Citra Lager, India Pale Ale en Black Ale – en bijgewerkte verpakkingsontwerpen.

Hairless Dog Brewing Company

Hairless Dog Brewing Company is gevestigd in Minneapolis, Minnesota en is het eerste Amerikaanse ambachtelijke biermerk van 0,0% ABV, dat producten maakt waarin nooit alcohol wordt geïntroduceerd. Hun brouwsels zijn smaakvol, dus je viert een actief sociaal leven terwijl je gezonde keuzes maakt. Of je nu nog steeds geniet van traditionele bieren maar soms geen alcohol wilt, of je werkt vanuit huis, zwanger bent, een eerstehulpverlener, of je hebt alcohol gewoon achter je gelaten voor een betere gezondheid. Hairless Dog is om van te genieten met 0% alcohol en 0,0% spijt. Voor informatie, bezoek hun website.

Meerdere artikeltjes over Dry January vind je hier.

Website: Hairless Dog Brewing Company

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.