De Drone Cocktail | Door Michael Cirino

13-11-2017

Cocktails hebben een oude en fascinerende geschiedenis. De eerste cocktail werd gemaakt in 1800 en is sindsdien alleen maar door ontwikkeld. Artiest, chef en visionair Michael Cirino van het bedrijf A Razor/A Shiny Knife, besloot om het allemaal om te gooien en creëerde de drone cocktail. Shake or stir it? De Drone Cocktail regelt het voor je.

The Pilot

Het culinaire bedrijf A Razor/ A Shiny Knife staat bekend om zijn unieke en ongebruikelijke evenementen. “Drones zijn al een tijdje erg interessant, echter niet veel mensen maken er gebruik van. Dit project is een aantal jaar geleden ontstaan uit een grap: Hoe gebruiken we drones in een evenement, ervaring of het dagelijks leven, anders dan voor het afleveren van een pakketje of het maken van een video?” vroeg Cirino zich af. De perfecte drone cocktail kreeg daarom zijn ironische naam, ‘The Pilot’.

De Drone Cocktail

Nadat je een cocktail besteld hebt, ontvang je de video van het proces. Het kost wat tijd en moeite maar het resultaat is het waard. Wij vinden dit mooi passen bij het promoten van je drank tijdens festivals of exclusieve feestjes. Kijk de video hierboven en zie hoe het in z’n werk gaat.

Website: Cool Hunting

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.