Drink bier en help de horeca | Lowlander lanceert ‘Back Your Bar’ met een limited edition Botanical Blonde

20-11-2020

  • Lowlander Botanical Beers - Back Your Bar -Micro Keg 5L
  • Lowlander Botanical Beers - Back Your Bar -Micro Keg 5L
  • Lowlander Botanical Beers - Back Your Bar -Micro Keg 5L

Lowlander introduceert een Botanical Blonde in hun vijf liter micro bierfusten en dat is drie keer winnen. Het bier dat normaliter enkel aan de horeca geleverd wordt, kan nu ook thuis getapt worden. Super exclusief en verser dan vers. En met elke liter die verkocht wordt, geeft de botanische bierbrouwer een liter terug aan een zaak naar jouw keuze. Zo steun je de horeca en geef je het bier van Lowlander een nieuwe bestemming. Proost!

Support your locals | ‘Back Your Bar’

De horeca krijgt het zwaar te verduren. Cafés, restaurants en barretjes zijn genoodzaakt de deuren toch nog wat langer dicht te houden. Genoeg reden om de horeca te blijven steunen, vindt Lowlander Beer. Daarom schenken ze bij elke liter verkochte Botanical Blonde een liter aan een horecazaak naar jouw keuze. Bij het bestellen krijg je de mogelijkheid de naam van jouw favoriete zaak te vermelden. Lowlander zorgt er vervolgens voor dat zij het bier ontvangen zodra ze weer open mogen gaan. Zo help je niet alleen jouw favoriete zaak de moeilijke tijd door, maar geniet je ook nog eens van een exclusief biertje uit eigen tap.

Limited edition Botanical Bonde

De Botanical Blonde (4,5%) is een fris en fruitig blond bier gebrouwen met biologische honing en duindoornbes. Een heus buitenkansje, want het bier is eigenlijk speciaal ontwikkeld als tapbier voor geselecteerde horeca. Varianten in fles of blik zijn dan ook niet verkrijgbaar. Op deze manier kunnen liefhebbers dit limited edition biertje toch nog in huis halen.

De eerste van Nederland

Lowlander is de eerste in Nederland die vijf liter micro fusten aanbiedt. Tijdens de intelligente lockdown in maart stonden er voor honderden horecazaken ketels vol vers gebrouwen bier klaar. En toen moest de horeca sluiten. Het zag ernaar uit dat de volle bierfusten geen nieuw onderkomen zouden krijgen. Ontzettend zonde! Tot het idee ontstond ze in vijf liter fusten aan te bieden voor de mensen thuis. Een mooie manier om ervoor te zorgen dat het bier toch nog genuttigd wordt.

Website: Lowlander Beer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.