Dorilocos or crazy Doritos

19-4-2016

Leuk voor op het terras, een kraampje met zakjes en zakken Doritos chips waar de gast zelf kan bepalen welke toppings hij of zij erop wil. Afkomstig uit Mexico waar de Dorilocos ofwel de crazy Doritos enorm populair zijn op lokale marktjes.

Dorilocos bij ons op het terras?

We schreven er al over bij de ‘trends in het kort van week 14’, de dorilocos ofwel de crazy Doritos. Hierop kregen we een aantal leuke reacties maar aangezien dit idee een beetje verstopt staat in deze trends in het kort, hebben we besloten deze toch nog even apart te vermelden.

De dorilocos worden schijnbaar op marktjes in Mexico verkocht. Zakken Doritos chips worden open geknipt en daarna overgoten met avocado dip, kaas, crunchy groenten, hete Mexicaanse sausen, nootjes, stukjes bacon en zure room.

Leuk om op een terras te serveren! Je kunt allerlei soorten chips gebruiken en de gasten een keuze aan sauzen en toppings aanbieden vanuit een leuk kraampje. Wij hebben dit nog niet in in Nederland gezien, origineel dus! Mocht jij het gaan serveren op je terras, stuur ons een paar foto’s en wij publiceren erover! ^Marjolein van Spronsen

Website: Doritos

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.