Domino’s Pizza België introduceert hun nieuwste innovatie | Domino’s Cal’z

18-10-2021

  • De Cal'zDe Cal'z

Naast een uitgebreid assortiment aan pizza’s, biedt Domino’s Pizza steeds meer gerechten aan geschikt voor lunch of als tussendoortje. Hiermee richt de keten zich op de populariteit van het lunchmoment en de groeiende vraag naar lunch-delivery. Na de introductie van de warm onthaalde Crunchy Chicken is nu ook Domino’s Cal’z verkrijgbaar bij alle vestigingen van Domino’s Pizza in België.

In dit artikel schreven wij over een andere calzone-variatie uit Amerika van Little Ceasars: ‘’The Crazy Calzone’’ .

Leestijd: 2 minuten

Domino’s Cal’z start met drie verschillende smaken

De Cal’z van Domino’s Pizza is een variant van de populaire Pizza Calzone. Doordat de pizza wordt dubbelgevouwen, kan de vulling er niet uitvallen en is de pizza gemakkelijk te eten. Dit maakt de Cal’z het perfecte lunch- en ‘on the go’ gerecht.

Domino’s Pizza start met drie verschillende smaken. De Cal’z Ham & Cheese met tomatensaus, mozzarella, ham en emmentaler; de Cal’z Goatcheese & Honey met mozzarella, geitenkaas, honing en emmentaler; en de Cal’z Chicken Kebab & Garlic Sauce met mozzarella, kip kebab, looksaus, emmentaler.

Tyla Robinson, innovatiechef bij Domino’s Pizza, vertelt : ‘’Met deze drie varianten van de Cal’z bieden we voor ieder wat wils. Of je nu van vlees houdt, graag kip eet of vegetariër bent. Doordat je dit gerecht eet als een broodje, is het de ultieme lunchverwennerij.’’

Open all day

 De laatste jaren neemt de populariteit van delivery meer en meer toe. Waar veel mensen Domino’s Pizza al weten te vinden voor het avondeten, wil Domino’s Pizza met de komst van de Cal’z ook het aanbod voor lunch delivery benadrukken. Stefanie Aertgeerts, brand manager bij Domino’s Pizza: ‘’Maar liefst 1 op de 5 bestellingen betreft een bestelling voor de lunch. Voor Domino’s Pizza was dit een logische reden om ons lunch assortiment verder uit te breiden. Wat ons daarnaast opvalt is dat inwoners van België hun lunch graag thuis ontvangen en houden van het gemak van bezorgen. Maar liefst 60% van onze lunchsales zijn delivery orders.’’

Op enkele uitzonderingen na, zijn alle vestigingen van Domino’s de gehele dag geopend. Hiermee kan Domino’s Pizza in haar complete bezorggebied ook lunch verzorgen. Naast delivery is het voor klanten ook mogelijk om lunch af te halen of op te eten in het restaurant.

Over Domino’s Pizza

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Als marktleider heeft Domino’s Pizza het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

In dit artikel op Horecatrends stond Domino’s ook centraal, ze kondigden aan hun pizza’s met robots te gaan bezorgen….

Website: Domino's Pizza's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.