Deliveroo | Favoriete gerechten tot aan ’t picknickkleed

15-5-2017

Het hele jaar door levert Deliveroo jouw favoriete gerechten van lokale restaurants aan ieders keukentafel, bank, bed of kantoor af. Dit voorjaar lanceert de bezorgservice de verbeterde GPS-bezorging. Waar deze service vorig jaar tot parken beperkt was, leveren riders dit jaar via GPS-coördinaten elk gerecht op iedere mogelijke locatie binnen de bezorggebieden af. Van picknickkleed, tot boot, tot bankje aan het water.

GPS-tracking

In het Vondelpark in Amsterdam, aan een grachtje in Utrecht, in het Haagse Bos in Den Haag; via GPS-coördinaten leveren Deliveroo-bezorgers bestellingen voortaan op iedere bereikbare locatie af. Tot op de grasspriet of klinker nauwkeurig.

Zonaanbidders in het park of op de boot bestellen hun eten en drinken direct via Deliveroo’s iOs of Android app. Ben je toe aan verkoeling dan kun je binnen enkele minuten een ijskoude fles wijn of speciaalbier bestellen, zonder een stap te verzetten.

De precieze GPS-tracking wordt niet alleen ingezet om de bezorgingslocatie te bepalen. De reis van de bezorger en, nog belangrijker, de bestelling is via deze tracking real time te volgen. Van minuut tot minuut.

Deliveroo GPS, werkt het?

Wij zijn benieuwd of het systeem echt zo goed werkt als dat Deliveroo zegt. Regelmatig bestellen wij maaltijden via de bezorgingsdienst en het komt nog dikwijls voor dat bezorgers aan het zoeken zijn naar mijn nieuwe huis (in een nieuwe buurt). Dit terwijl huizen via GPS niet zo moeilijk te vinden moeten zijn. We gaan het zeker proberen met het mooie weer van deze week op komst! ^Bram

Bron: Deliveroo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.