De volgende generatie Starbucks

6-3-2015

De ‘Roastery and Tasting Room’ van Starbucks in Seattle is de nieuwe generatie Starbucks. In deze concept store wordt hun premium koffiemerk Reserve geroosterd. Starbucks hoopt met dit concept zowel koffiekenners als amateurs aan te trekken.

We hebben al meerdere artikelen gelezen over de ‘Roastery and Tasting Room’ met mooie foto’s van de nieuwe locatie. Pas geleden zagen we bovenstaande video en vonden dat we dit moesten delen met onze lezers. Kijk voor foto’s bijvoorbeeld op de website van PSFK.

De volgende generatie Starbucks

De ‘Roastery and Tasting room’, die geopend is in december 2014, is gelegen in de thuisstad van Starbucks, Seattle. De vestiging is een aantal straten verwijderd van hun allereerste locatie.
In de ‘Roastery and Tasting room’ van Starbucks staat koffie centraal, al je zintuigen worden geprikkeld. Volgens ons gebeurd er zoveel dat je niet weet waar je moet kijken! Starbucks geeft aan dat je er als gast een Willy Wonka gevoel kunt ervaren. Mooi detail, de koffiebonen stromen door glazen en koperen buizen in de store. Starbucks laat zien hoe de koffiebonen worden geroosterd en er uiteindelijk koffie van wordt gemaakt.

Starbucks heeft in de toekomst plannen om meer ‘Roastery and Tasting Rooms’ te openen in steden als New York, San Francisco, Los Angeles en Chicago.

Bron: Starbucks

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.