De Valentijnskaarten van de Amerikaanse diner Denny’s

9-2-2023

  • Bennys by Denny's - Valentine's Day CardsBennys by Denny's - Valentine's Day Cards

Of je nu samen bent, beste vrienden of er een beetje ’tussenin’ zit, de Amerikaanse diner Denny’s komt dit jaar met de perfecte Valentijnskaart. Met deze valentijnskaarten kunnen hun gasten, die ene speciale persoon vertellen dat ze ‘saucier’ zijn dan Hollandaise saus en lekkerder dan bacon. En krijgen ze een lekkere ontbijtdeal.

Leestijd: 1 minuut

Valentijnskaarten | Friends with Benny’s

Voor een beperkte tijd kunnen de gasten van Denny’s valentijnsdag cadeaukaarten kopen op DinerDrip.com en hun huidige vlam uitnodigen om Friends with Benny’s (FWB) te worden tijdens een klassieke ontbijtmaaltijd bij Denny’s. Een FWB kaart kost $12,99 en bevat een voucher ter waarde van $25,98, de waarde van twee Classic Southwestern Benny’s ontbijtjes. Er zijn slechts 500 kaarten beschikbaar, dus Amerikanen moeten er snel bij zijn!

“Valentijnsdag is een speciaal moment dat het vieren waard is. Onze gasten hoeven nooit te veel uit te geven om het memorabel te maken,” aldus Denny’s President John Dillon. “Bij Denny’s is altijd een gastvrije plek waar mensen samen kunnen komen tijdens een heerlijk etentje voor een goede prijs, hier zijn we erg trots op.”

Benny en Southwestern Benny Ontbijt

De Classic Benny en Southwestern Benny Breakfasts zijn populaire gerechten op Denny’s klassieke ontbijtmenu, beide gerechten worden geserveerd met hash browns. Het Classic Benny Ontbijt bestaat uit een geroosterde Engelse muffin met daarop ham, eieren en Hollandaise saus, terwijl het Southwestern Benny Ontbijt bestaat uit een muffin met daarop chorizo, pico de gallo, besprenkeld met een vijf-pepersaus voor een pittige bite.

Vorig jaar schreven we over het door influencers beïnvloede menu van Denny’s.   

 

Website: American diner Denny's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.