Trends in het kort – week 10

11-3-2016

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere ‘De Pindakaaswinkel’, ‘Eerste Drone Café’ en ‘Dineren in het rode licht van de Wallen’. Wil je het hele artikel lezen, klik dan op de titel. Veel lees plezier!

Cold Brew Coffee bij Starbucks Nederland

Ook Starbucks in Nederland gaat cold brew coffee verkopen. Koud zetten is een unieke methode waarbij de smaak niet met hitte, maar met tijd uit de koffiebonen wordt verkregen. Starbucks laat de koffie maar liefst 20 uur trekken bij kamertemperatuur en dat levert een natuurlijk zoete smaak op.

Eerste Drone Café

De TU Eindhoven bestaat 60 jaar en tijdens de viering daarvan zullen ze een drone café hebben (april). Projectstudio Cornelis Serveert sluit aan bij een team ingenieurs en ontwerpen een café waar drones gasten bedienen én ethische vraagstukken serveren. De drone die gebruikt wordt is de Bluejay.

Stop Clicking Around by Hilton

In februari heeft Hilton Worldwide aangekondigd dat Hilton  HHonors leden een exclusieve korting kunnen ontvangen op kamers door direct een beoordeling te geven wanneer zij boeken via de website, de Hilton HHonors app, booking call centres of via erkende reisbureaus. Deze gegarandeerde korting is geldig in meer dan 4.500 hotels wereldwijd. Hilton’s new “Stop Clicking Around” marketing campaign

OurStageYourStory.com by Hilton and you

Hilton lanceerde recent de ‘Stop Clicking Around’ marketing campagne. In maart introduceert Hilton Hotels & Resorts een nieuwe manier van reizen met hun ‘Our Stage. Your Story.’ platform. In samenwerking met bestseller en Emmy Award winnaar choreograaf Derek Hough, probeert Hilton mensen aan te moedigen om hun dromen na te jagen. In plaatst van dromen over in actie komen! En hun volgende reiservaring te boeken met de tools op hun hub OurStageYourStory.com.

In de nieuwste club van Amsterdam, ‘De School’ worden ook koffiebonen gebrand

Gelezen op Munchies: In het weekend kun je er vierentwintig uur per dag rondhangen en een leuk feestje hebben op muziek van de beste house- en techno-artiesten, De School heeft er sinds deze week een bestemming bij: als branderij van de Amsterdamse koffiezaak white label coffee. Het koffiemerk van Francesco Grassotti en Elmer Oomkens bestaat nu twee jaar en dat vierden ze met een nieuwe, grotere brandmachine in een van de klaslokalen van het oude Iedersland College in Amsterdam-West.

De Pindakaaswinkel

Op nummer 169 op de Czaar Peterstraat in Amsterdam-Oost opent binnenkort de eerste Pindakaaswinkel met zo’n tien huisgemaakte varianten. Waaronder: naturel zonder zout, kokos, banaan, venkel-rozijn, koffie, karamel, chilipeper, honing-walnoot en pure chocola. Nog niet eens open maar de buzz is groot!

Hotel Delivery Robots

Met de Savioke’s ‘Replay’ Delivery Robot streeft de producent ernaar om de werklast van het traditionele service personeel te verminderen en deze robots zijn ideaal te gebruiken in internationale hotels. Het nabootsen van concepten zoals A.L.O. Botlr, een robot butler die op dit moment de staf van de huishouding vervangt in Cupertino’s Aloft Hotel. Dit hightech concept bewijst dat de horeca op een rap tempo aan het veranderen is.

Dineren in de kamertjes op de Wallen door AMSTERDAM EET UIT!

Een eerbetoon aan de parels van Amsterdam. Plaatsen waar je normaal aan voorbij loopt, niet realiserend hoe bijzonder ze zijn of plekken waar je met ingehouden adem naar staat te kijken. Deze plekken openen voor één keer hun deuren als restaurant. Zo kun je binnenkort eten achter de ramen op de Amsterdamse Wallen.

 

 


Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.