De toekomst van pizza? | De robotic pizza shop Piestro

1-4-2021

  • Pizza created in the robotic pizza shop by Piestro
  • Piestro pizza machine
  • Piestro pizza machine
  • Piestro pizza machine

Een interessant idee: de robotic pizza shop Piestro, een geautomatiseerde, ambachtelijke, vending automaat voor pizza’sPiestro werd geïntroduceerd in de zomer van 2020 en wekte de interesse van velen investeerders vanwege zijn vermogen om het proces van het bereiden van pizza’s te automatiseren en dat binnen 3 minuten! Een op zichzelf staande pizzeriadat ambachtelijke kwaliteitspizza’s beschikbaar maakt in openbare ruimtes dichter bij de woonplek van de consument  zoals in lobby’s van appartementencomplexen of kantoren, universiteiten en winkelcentra. Met slechts een druk op de knop krijgen consumenten binnen 3 minuten een pizza die voor hun ogen wordt bereid, met verse ingrediënten. 

Inspiratie voor pizzeria’s? Het is misschien een idee om een geautomatiseerde, ambachtelijke pizza-automaat buiten uw pizzeria te plaatsen, een extra bron van verkoop en zo handig tijdens de pandemie! 

Leestijd: 3 minuten, het bekijken van alle links duurt langer 😉 

Investeren in de toekomst van de pizza met de robotic pizza shop Piestro 

Afgelopen herfst is Piestro, de samenwerking aangegaan met Kiwibot, het roboticabedrijf dat betaalbare en toegankelijke bezorgservice aanbiedtDe samenwerking komt na een succesvolle campagnop crowdfunding platform StartEngineMet als resultaat dat Piestro een tweede financieringscampagne heeft gelanceerd om meer investeerders de kans te geven om hier in te stappen.  

Met het uitbreken van de pandemie ontstond er een toenemende bezorgdheid over meer gezondheids- en veiligheidsmaatregelen bij restaurants en een versnelde behoefte om over te schakelen naar afhalen en bezorgen. In het ‘nieuwe normaal brengen consumenten steeds meer tijd thuis door en wenden ze zich tot take-out en delivery met snelle toegang en minimaal menselijk contact. Interessant is dat Piestro lokale en regionale pizzeria’s en kleine ketens de kans biedt om hun take-out en bezorgopties te vergroten met deze vending machine. 

Zelfs bezorgen vanuit de Piestro door de samenwerking met Kiwibot 

Piestro werkt samen met Kiwibot om een ​​verbeterde contactloze ervaring te bieden. Nu zal de laatste versie van de geautomatiseerde Piestro-pizzeria worden geïntegreerd met een afgiftemechanisme voor Kiwibot. Hierdoor wordt contactloze levering mogelijk waardoor de kans op blootstelling van de klant aan schadelijke bacteriën en virussen nog verder wordt beperkt. Via een in-app bestelling en aankoop kunnen klanten hun favoriete pizza uitkiezen. De bestelling wordt geregistreerd bij Kiwibot en een bot wordt ingezet op een Piestro-locatie, waar de pizza wordt gemaakt door middel van automatisering en de timing is erop gericht om de ambachtelijke pizza zo vers mogelijk bij de consument af te leveren. Kiwibot haalt de pizza op en bezorgt deze rechtstreeks aan de consument, waardoor een volledig contactloze ervaring ontstaat vanaf het moment dat de pizza wordt gemaakt tot het moment van de allereerst hap. 

Over Piestro 

Piestro is een geautomatiseerde pizzeria – een standalone met een volledig geïntegreerd kooksysteem en dispenser – die binnen 3 minuten ambachtelijke pizza’s van hoge kwaliteit levert. Door robotica, nauwkeurige controle en culinaire uitmuntendheid te combineren, creëert Piestro pizza’s vol authentieke smaak en dichterbij de klanten. Het bedrijf beschikt over een doorgewinterd team van experts op het gebied van voeding en robotica, bestaande uit leidinggevenden en oprichters van Miso RoboticsKitchen UnitedSBE Entertainment GroupGraze Autonomous Mowers en Wolfgang Puck. Bekijk de video over het proces hieronder! 

Website: Piestro

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.