De Thuisborrel Club Holiday Edition | Dé cocktail box van 8 verschillende cocktailbars

30-11-2020

  • De Thuisborrel Club Holiday Edition
  • De Thuisborrel Club Holiday Edition
  • De Thuisborrel Club Holiday Edition

Op zoek naar een knaller van een cadeau voor onder de kerstboom of verjaardag? Of gewoon als extraatje to spice up de feestdagen? De Thuisborrel Club lanceert hun nieuwste editie speciaal voor de feestdagen; De Thuisborrel Club Holiday Edition. Dé cocktail box voor tijdens de feestdagen of om de gure winteravonden wat op te leuken.

De Thuisborrel Club Holiday Edition

Eerder dit jaar werd De Thuisborrel Club in het leven geroepen om cocktailbars een hart onder de riem te steken. Dit bleek zo’n succes dat het initiatief besloot verder te gaan met het samenstellen van de boxen. Et voila, een derde, feestelijke editie is daar: de Holiday Edition. De Holiday Edition bevat alle benodigdheden voor een mooie borrelavond thuis; van receptenkaartjes en ingrediënten voor het maken van de cocktails tot tutorials geheel verzorgd door de bartenders van de deelnemende bars. Bij deze is de jaarlijkse struggle ‘het vinden van het perfecte kerst cadeau’ dus opgelost. En ben je jarig, maar wil je ook niet niets doen? Met De Thuisborrel Club wordt elke verjaardag op afstand gegarandeerd een feestje. Nu is het natuurlijk ook helemaal prima jezelf een Holiday Edition cadeau te doen en samen met je huisgenoten van de box te genieten op een doodgewone zaterdagavond.

Deelnemende bars

Ook deze editie werkt De Thuisborrel Club weer samen met een aantal van Nederlands’ beste cocktailbars: Twenty Third Bar – Bar The Tailor – Super Lyan – Calaboose – Luster by Noah – Mr. Smith – Twentytwo Cocktailbar – Bricks “Hooch & Brew”.

Wat kun je verwachten? In de box vind je onder andere de ‘Lyan Negroni’ met Wynand Fockink Amsterdam Dry Gin, Martini Rubino en Martini Bitter en de ‘Country Sour’ met Bulleit Bourbon. Maar ook de ‘Honey I’m home’ met Angostura Rum en Cointreau en de Berry Blazer met de exclusieve whisky Ardbeg Wee Beastie en likeuren van Wynand Fockink.

Bestellen

De Holiday Edition cocktailbox is verkrijgbaar in 2 varianten, de small cocktail box met ingrediënten voor 4 cocktails en de large cocktail box met ingrediënten voor acht cocktails. De cocktail boxen zijn te bestellen via hun website. Om de houdbaarheid van de box te waarborgen vind je een klein boodschappenlijstje met verse producten die je mee kan nemen tijdens je bezoekje aan de supermarkt. Zo weten we zeker dat de box al die dagen onder de kerstboom overleeft en dat je de box kunt gebruiken wanneer je maar wil.

Website: De Thuisborrel Club

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.