De Tea Ceré, de Matcha of theemachine

16-11-2015

Dat Matcha zeer gezond en populair is bewijst de Tea Ceré – een apparaat waarmee je thuis een perfecte kop thee of Matcha kunt zetten.

Matcha wordt steeds populairder

Leonie van Spronsen schreef in februari al over de ‘Matcha latte’ die ze bij Maison Kitsuné dronk in Parijs. In dit artikel verteld ze meer over het positieve effect dat Matcha heeft op de gezondheid. De Japanse thee is populair geworden, zelfs als ingrediënt voor cocktails. Waarschijnlijk gedeeltelijk door de prachtige groene kleur van de thee.

De Tea Ceré vermaalt je thee tot poeder

Het apparaat wordt geproduceerd door Sharp in Canada en ziet er een beetje uit als een koffiezetapparaat. Het is ontworpen om een perfecte kop thee te maken, tenminste als er gebruikt wordt gemaakt van hoge kwaliteit theebladeren. De machine maakt fijne poeder van de bladeren. Het water in de machine kookt tot een specifieke temperatuur en roert het evenredig door de thee. Er kan zelfs Matcha (of een andere thee) limonade met de machine gemaakt worden.

Bron: Trendhunter

Website: Sharp

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.