De Sleepboxx, een basic mobiel hotel

18-3-2016

Adhoc horecamakelaardij heeft een uniek object in de verkoop: de Sleepboxx, een basic mobile hotel.

De Sleepboxx

De Sleepboxx verkeert nog in nieuwstaat. De trailer is gedurende 2013/2014 geheel nieuw en professioneel opgebouwd. Handig bij evenementen waar dichtbij behoefte is aan slaapplekken. De slaaptrailer bestaat uit 4 kamers en 24 slaapplekken. De kamers hebben 6 slaapplaatsen in triple stock slaapbedden. De trailer is voorzien  van zonnepanelen, LED-verlichting en heeft deuren met codesloten. De zonnepanelen zorgen er voor dat het energieverbruik laag blijft en bij evenementen met een beperkt aantal stroompunten, wel zo handig. De hele Sleepboxx heeft 1 gewone elektriciteitsgroep nodig. Gewoon plug & play hotelkamers die je ook nog eens kunt voorzien van reclame. Ter plekke wordt de truck afgekoppeld dus er is ook geen brandstoftank in de buurt.

Voorbeelden uit het verleden

Toen wij in 2007 begonnen met horecatrends.com was één van de eerste trends die we spotte, Hotel Movil uit Spanje, het eerste pop-up hotel in een trailer. Aangezien de website niet meer bestaat hebben we gelinkt naar een video over de hotel vrachtwagen. De vraag blijft of dit soort initiatieven niet te vroeg op de markt zijn gekomen of dat er misschien beter voor een luxe variant gekozen had kunnen worden. Tenslotte heeft elke Amerikaanse filmster zijn eigen trailer op een filmset ;-). Maar met oog op het komende festival- en sportseizoen is zo’n truck handig voor diegene die constant aanwezig moeten zijn. Kijk eens op de website van Adhoc.

Website: Adhoc

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.