De POPUPCLUB | De eerste reizende club van Nederland opent deuren in Leiden

3-9-2019

  • de POPUPCLUB v.l.n.r. Daan Erisman (Speak Easy Agency), Tedje Fliers (Speak Easy Agency) en Kees Ndeke (MEB Events)

Vrijdag 13 september 2019 opent de eerste reizende club van Nederland haar deuren in Leiden onder de gelijknamige naam: de POPUPCLUB. De club zal geopend zijn van september 2019 tot mei 2020. Het clubconcept is een idee van evenementenorganisatie MEB Events en marketingbureau Speak Easy Agency. Door de kennis van horeca & events te combineren met concept- & marketingervaring, heeft de POPUPCLUB een sterke fundering neergezet.

Een antwoord op de ‘disco malaise’? Het is in ieder geval een moderne variant waarin ook een game-floor en karaoke kamer aanwezig zijn. Tevens organiseren zij een aantal eigen avonden zoals speciaal voor de Leidenaren een avond met Kris Kross Amsterdam & Friends tijdens het Leids Ontzet!

De POPUPCLUB | Een reizende club

De POPUPCLUB zal voor het eerst neerstrijken in een voormalige discotheek aan de Lammermarkt in Leiden. Na de clubmaanden sluit de club haar deuren en zal het concept in een andere stad worden uitgerold. Welke dat is, wordt in mei 2020 pas bekendgemaakt.

POPUPCLUB Leiden

De club heeft een capaciteit van 1.100 personen en is verdeeld over meerdere verdiepingen, met speciale ruimtes zoals een game-floor en een karaoke kamer. In de club kan men populaire feestconcepten verwachten zoals Happy Feelings, Terug Naar Toen en Rewind. Daarnaast organiseert de POPUPCLUB eigen avonden met onder andere Kris Kross Amsterdam & Friends tijdens Het Leids Ontzet. Tevens zijn de verschillende speciale ruimtes af te huren voor kleinere groepen.

Partnerships

Het reizende clubconcept is bedacht door ondernemers uit de evenementen- en marketingbranche. De combinatie van deze twee organisaties zorgt voor een sterke fundering, omdat iedere partij kracht heeft op eigen werkgebied. MEB Events zorgt voor de back-end; productie en horeca, waar Speak Easy Agency de front-end aanpakt; concept, marketing en communicatie. Daarnaast zijn de volgende sponsoren aangehaakt: Heineken, Bacardi, Jägermeister en Red Bull.

‘Clubs hebben doorgaans last van de zomerperiode, dus dachten we, waarom niet alleen tijdelijk open gaan? We merkten dat Leiden toe was aan iets nieuws en gelukkig stond er een geweldig pand leeg waar we zo in konden, perfect voor dit concept met tijdelijk karakter. Dit werkt alleen als we ook weer weg gaan, dus na 8 maanden pakken we alles weer in en zijn we weg. Be sure to visit the circus!’, aldus Tedje Fliers, Speak Easy Agency.

Over MEB events – MEB events is een innovatieve, internationale evenementenorganisatie welke niet alleen gespecialiseerd is in muziek- maar ook in business events. De organisatie bestaat uit Marc van Oosterhout, Apy Echteld, Raymond Thung, Benny Tang en Kees Ndeke.

Over Speak Easy Agency – Speak Easy Agency is een creatief marketing- en communicatiebureau uit Amsterdam, gespecialiseerd in de lifestyle- en corporate branche. Het bureau wordt gerund door Tedje Fliers.

Website: Speak Easy Agency  en MEB-Events  

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.