De pop-up diners van Botanical Brewkitchen | ‘The Home Edition’

14-5-2020

  • Lowlander Beer & Food navigator
  • Lowlander Botanical Beers & The Holy Kauw Company - credits Hanke Arkenbout
  • Lowlander Botanical Beers & The Holy Kauw Company - credits Hanke Arkenbout
  • Lowlander Botanical Beers & The Holy Kauw Company - credits Hanke Arkenbout

Botanisch brouwer Lowlander is terug met hun unieke Botanical Brewkitchen pop-up diners; deze keer met ‘The Home Edition’ op vrijdag 29 mei in samenwerking met culinair duo The Holy Kauw Company. Het diner is de kick-off van Lowlanders nieuwe bier & foodpairing platform, waarmee ze maar eens bewijzen dat hun smaak verkenning verder gaat dan bier. Tickets voor het diner én het bier & foodpairing platform zijn te vinden op de gloednieuwe site van Lowlander.

Ervaar alles wat Lowlander pop-ups zo bijzonder maken thuisbezorgd tot aan de keukentafel: 4 gangen natuur op je bord, een beertail, fantastische pairings met (nieuwe) Lowlander bieren en zoals altijd: de persoonlijke touch van het Lowlander team.

De pop-up diners van Botanical Brewkitchen

Lowlander brouwt natuurlijk lekkere bieren met kruiden, specerijen en fruit – ofwel botanicals. De natuur is hun smaakmaker; net als voor chefs die botanicals in de keuken gebruiken om diepte aan hun gerechten te geven. Annemieke, verantwoordelijk voor food binnen Lowlander: “Sinds onze start in 2016 brengen we onze bieren regelmatig ‘terug naar de natuur’ met succesvolle Brewkitchen pop-up diners op unieke locaties. Je kunt dus wel zeggen dat onze smaak verkenning altijd al verder ging dan alleen bier; we vonden het de hoogste tijd onze foodpairing visie en liefde te delen!”

Deze visie is o.a. vastgelegd in Lowlanders Bier & Food Navigator; een kompas wat je de weg wijst van bier naar perfecte foodpairing en andersom. Annemieke: “Het zou logisch zijn dit platform – waar tevens steeds nieuwe, inspirerende recepten op zullen verschijnen – met een groots pop-up diner te lanceren; dat hebben we voorlopig moeten uitstellen maar alles wat onze diners zo geliefd maakt kun je op 29 mei thuis, aan je eigen keukentafel beleven dankzij ‘The Home Edition’”.

Eigenzinnig, puur & kleurrijk menu door het duo van The Holy Kauw Company

Culinair partner is creatief duo The Holy Kauw Company. Chefs Arno & Mireille staan bekend om hun eigenzinnige en pure kookstijl, met veel kleur en natuurlijke smaken uit het seizoen. Annemieke: “Samen met The Holy Kauw Company zijn we op zoek gegaan naar de perfecte bier & foodpairings voor thuis, gebaseerd op onze Navigator. Bijna alle wereldsmaken komen voorbij; het menu is echt een culinaire wereldreis geworden maar dan aan je eigen keukentafel”.

Dineer je mee?

Wie Lowlander en hun diners een beetje kent weet dat het een unieke avond wordt met avontuurlijke verhalen, persoonlijke notes, aandacht voor smaak, detail en duurzaamheid. Je ontvangt een compleet verzorgd 4 gangen diner; met cocktail, 4 matching Lowlander bieren, brood en boter, glaswerk, tafelaankleding en een goodiebag vol beleving. Alles duurzaam verpakt en bezorgd tot aan je voordeur. Kortom: een unieke avond thuis-uit-eten! Ga snel naar de webshop voor het menu, kies of je het diner graag met alcoholische of non-alcoholische Lowlander bieren wilt en het aftellen kan beginnen.

 

 

Website: Lowlander Beer

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.