De Pannenkoekbus | Een Engelse oldtimer dubbeldekker met VIP-dakterras

21-6-2018

De Pannenkoekbus van ’t Noorden in Aalten is er voor jaarmarkten, campings, beurzen, (food)festivals, buurtfeesten en ook privé evenementen zoals verjaardagen en bruiloften. De Pannenkoekbus is een unieke originele Engelse oldtimer dubbeldekker die professioneel is omgebouwd tot rijdende pannenkoekenkeuken met VIP-dakterras. Natuurlijk ook voorzien van terrastafels, banken en parasols.

De Pannenkoekbus

Naast de bovengenoemde voorbeelden is de bus van pannenkoekenhuys ’t Noorden in Aalten ook inzetbaar bij openingen van winkels of andere gelegenheden. En natuurlijk is het geweldig om de bus voor te laten rijden bij zorginstellingen of bejaardenhuizen, heerlijk ouderwets pannenkoeken eten! Zij staan het komend weekend op hun eerste grote festival, The Farm & Country Fair.

Binnen de gemeente Aalten komen ze zonder extra kosten bij je thuis. Buiten deze regio rekenen ze € 0,75 per gereden kilometer. Ook belangrijk, de bus is 2,65 meter breed,  11 meter lang en 3,90 meter hoog, daar moet je dus wel plaats voor hebben.

We hebben in 2010 ook geschreven over de Pannenkoekenbus van de jonge ondernemers Robin en Gerard, die wachtend op de bus naar hun school op het idee kwamen om hun bijbaantje in een pannenkoekenrestaurant met een bus te combineren.

Over partycentrum, catering en pannenkoekenhuys ’t Noorden

Sinds 1997 staan Martin en Monique Huning aan het roer bij ’t Noorden in Aalten. Onder hun leiding kwam er een groter zalencentrum, werd het restaurant omgebouwd tot pannenkoekenhuys en werden de cateringfaciliteiten flink uitgebreid. In december 2015 kwamen zoon Wesley Huning en zijn vriendin Nita Koster ook werken in het bedrijf. Zij zijn de volgende generatie die ’t Noorden in de toekomst op vertrouwde wijze zullen gaan runnen. Dit alles onder het motto: Gast op 1, lokaal betrokken, persoonlijk contact, betrouwbaar, innovatief en een fijn team.

Website: Het Noorden

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.