De nOcean Strawlet | Altijd je herbruikbare rietje bij je

9-11-2018

  • nOcean StrawletnOcean Strawlet
  • nOcean StrawletnOcean Strawlet
  • nOcean StrawletnOcean Strawlet
  • nOcean StrawletnOcean Strawlet
  • nOcean StrawletnOcean Strawlet
  • nOcean StrawletnOcean Strawlet

De nOcean Strawlet is een kruising tussen een herbruikbaar rietje en een Livestrong-armband. Met deze stijlvolle armband heb je altijd een rietje bij de hand. De armband is daarnaast ook een mooie start voor een gesprek over de wijze waarop wij omgaan met het milieu. nOcean Strawlet wordt gemaakt van gerecyclede materialen. De helft van de winst van deze armband rietjes gaat naar goede doelen die de oceaan plastic afval vrij maken, nog een reden om je goed te voelen als je dit rietje gaat gebruiken! Elk exemplaar wordt geleverd met een ‘rietjes’-ragertje, een metalen verbindingsstukje en je kunt er ook armband omhulsels van stof bijbestellen.

De nOceaan Strawlet | Jouw Livestrong-armband

Enkele voordelen van het kiezen voor de nOcean Strawlet, hetgeen natuurlijk een samenvoeging is van de woorden straw (rietje) en bracelet (armband).

Je hebt altijd een rietje bij je  – Het is niet praktisch om rietjes overal mee naar toe te moeten nemen. Het is natuurlijk stijlvoller om je herbruikbare rietje als armband te dragen!

Passend voor iedereen – De herbruikbare rietjes kunnen aan elke pols worden aangepast!

Optionele beschermhoes – Voor als je denkt dat de armband vies gaat worden!

Gemaakt van gerecyclede materialen – De rietjes zorgen dus niet voor nog meer afval op de planeet.

Waarom rietjes? – Plastic voor eenmalig gebruik vormt een serieus milieuprobleem. Tussen 2000-2010 creëerden we meer plastic artikelen voor eenmalig gebruik dan in de hele 20ste eeuw. Voor veel soorten kunststoffen zijn de kosten te hoog om gerecycled te worden. Ze worden uiteindelijk verbrand met ander afval, eindigen op stortplaatsen of in de oceaan.

Je ondersteunt opruimingsacties op de oceaan – Hoewel het hebben van een herbruikbaar rietje al helpt om plastic vervuiling te verminderen, is dit nog lang niet genoeg. Daarom draagt iedereen die een Ocean Strawlet koopt, ook bij aan andere goede doelen die bezig zijn om de plastic soep uit onze oceanen te verwijderen.

Zal één rietje helpen? nOcean Strawlet op Kickstarter

Hoewel het belangrijk is om niet meer verspilling te creëren, zullen we ook de plastic soep in de oceanen moeten verwijderen en het beleid ter voorkoming van meer “plastic waste” zal moeten worden aangepast. De armband is al gefinancierd via Kickstarter maar je kunt nog een kleine 2 weken investeren. Terwijl het bedrijf groeit, zal nOcean Strawlet 50% van zijn nettowinst jaarlijks investeren in het verwijderen van de plastic soep uit de oceaan. Verder willen ze, samen met fabrikanten, meer ethische producten ontwerpen en hierbij gebruik maken van recyclede materialen.

Website: nOcean Strawlet

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.