De nieuwe gastvrijheid | Contactloze koorts temperatuurmeter handig voor evenementen

3-7-2020

  • Contactloze koorts temperatuurmeter van Healthy Invest
  • Contactloze koorts temperatuurmeter zonder verhoging van Healthy Invest
  • Contactloze koorts temperatuurmeter met verhoging van Healthy Invest

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen niet thuis blijven bij lichte klachten. Dit kan mogelijk een risico opleveren voor bedrijven. De unieke contactloze koorts temperatuurmeter van Healthy Invest minimaliseert het risico van besmetting van medewerkers, gasten, klanten en waarborgt daarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering.

Nu de horeca weer gasten mag ontvangen en er zelfs kleine evenementen op de planning staan blijft veiligheid uiteraard van groot belang. Met behulp van deze temperatuurmeter Healthy Invest kan op een veilige manier de temperatuur van personen worden gemeten voor evenementen, festivals, theaters maar ook in de horeca. Bekijk de video over hoe deze temperatuurmeter werkt bij het Koninklijk Theater Carré.

Leestijd: 1 minuut

Selectie aan de poort met een contactloze koorts temperatuurmeter

Met de contactloze koorts temperatuurmeter zijn werkgevers in staat besmetting op de werklocatie te verkleinen. 80% van de Corona patiënten heeft verhoging en hierdoor maakt temperaturen als ‘selectie aan de poort’ een enorm verschil. Om de temperatuur te meten dient de pols op 1 tot 4 cm van de rechterzijkant van het apparaat te worden gehouden. Het systeem meet binnen enkele seconden of de persoon koorts heeft. Er wordt vervolgens zowel gesproken als visueel vermeld wat de uitslag is.

Bekijk hier de video over hoe de temperatuurmeter werkt bij Koninklijk Theater Carré (tekst gaat verder onder de video):

Privacy

De contactloze koorts temperatuurmeter meet alléén de polstemperatuur zonder overige data te registreren. Zo wordt de privacy van de persoon altijd gewaarborgd. De werkgever kan deze temperatuurmeter beschikbaar stellen voor bijvoorbeeld gasten, klanten, leveranciers, leerlingen, bewoners en patiënten die uiteraard zelf kunnen besluiten om de temperatuur bij zichzelf op te nemen.

Houd corona buiten de deur

Doordat bij de ingang wordt getest op koorts kan, in combinatie met afstand houden en handen wassen, de veiligheid voor je gasten maar ook op een werkvloer aanzienlijk worden verhoogd.

Healthy Invest

Healthy Invest is er voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid, vitaliteit en het welzijn van hun medewerkers, klanten, leerlingen, bewoners, patiënten en/of gasten.

Website: Healthy Invest

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.