De infinity muur en Walk of FEBO

5-2-2021

  • Team FEBO Rozengracht
  • Dennis de Borst
  • FEBO interieur
  • FEBO Rozengracht
  • Walk of FEBO

Snackketen FEBO heeft donderdag aan de Rozengracht in Amsterdam de eerste infinity automatiek geopend. In de nieuwe vestiging viert het oer-Amsterdamse familiebedrijf het fenomeen waar zij inmiddels internationale bekendheid mee genieten: ‘de muur’. Na de Muur van Hadrianus en de Chinese muur, is vanaf nu ook de Amsterdamse muur van FEBO het bezichtigen waard! Want met een ontelbare hoeveelheid verlichtte luikjes en spiegels, waan je je in een oneindig snack-universum. 

Leestijd: 2 minuten 

De nieuwe vestiging is niet te missen, want aan de gevel wappert een uitzonderlijk grote eye catcher van een vlag. Met recht mag dit dan ook een FEBO flagship store genoemd worden.  

Directeur Dennis de Borst, derde generatie in het familiebedrijf, verrichtte donderdagochtend de opening door een eerste tegel – met zijn eigen naam erop – te leggen op de ‘Walk of FEBO’. In de nabije toekomst zullen meer FEBO-helden vereeuwigd worden op dit stuk trottoir. Van vaste gasten tot recordhouders kroketten eten. 

FEBO infinity muur 

De Borst zelf is extra trots op dit speciale nieuwe filiaal: “Het laat zien dat het bij FEBO niet alleen om de kwaliteit van het eten gaat, maar ook om de totaalbeleving. De automatiek is cultureel erfgoed en het is ook nog eens onlosmakelijk verbonden met ons succes. De infinity muur zorgt voor een hele een hele nieuwe beleving van dit fenomeen.” FEBO’s reclamebureau Natwerk en de naastgelegen Chin Chin Club zijn de trotse nieuwe franchisenemers van dit filiaal. Met het openen van hun eigen FEBO-vestiging, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. 

Over FEBO 

Familiebedrijf FEBO, opgericht in 1941 onder de naam Bakkerij FEBO is het bedrijf van banketbakker Johan Izaäk de Borst. Naast ambachtelijk brood en andere lekkernijen verdiepte Johan de Borst zich in het maken van de FEBO-kroket. De vraag naar zijn vers gemaakte kroket was zo groot dat hij in 1960 stopte met de banketbakkerij en verder ging met een automatiek waar hij kroketten en andere verse snacks verkocht. Dagelijks worden de FEBO-kroketten en Grillburgers nog altijd volgens het authentieke recept van opa De Borst dagvers bereid. Met liefde voor het product, de traditie en de mensen achter het merk FEBO weet familie De Borst nog steeds haar gasten te verrassen met de smaak en de constante kwaliteit van de FEBO-producten. Inmiddels telt FEBO 78 vestigingen.  

Website: FEBO

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.