De ‘Green Toaster’, een aanwinst voor uw café of restaurant?

31-8-2015

‘The Green Toaster’ is een smartphone reinigingsapparaat. Eén van de plaatsen waar de ‘Green Toaster’ een voordeel zou kunnen zijn, is in cafés of restaurants. Je kunt je gasten dan een reinigingsbeurt van hun smartphone aanbieden, terwijl ze genieten van een drankje.

Smartphones hebben een grote invloed op hoe je je gasten tegemoet kunt komen

We zijn al aardig gewend aan het leveren van ‘gratis Wi-Fi’. Een aantal restaurants en grand-cafés zijn geven hun gasten zelfs de mogelijkheid om op professionele manier smartphones op te laden. Hetzij via het opladen door de telefoon op de tafel te leggen of in de zuilen van ‘Charge to go’ en de boxen van ‘Implug’ voor kleinere bedrijven. En nu worden we geconfronteerd met een nieuwe tricker om onze omzet mee te verhogen en een nieuwe investering. … In Korea is de ‘Green Toaster’ ontwikkeld door het reclamebureau Innored en de Engelse design school Kinneir Dufort voor de Koreaanse e-commerce gigant Gmarket.

‘The Green Toaster’

De ‘Green Toaster’ reinigt elke smartphone. Wist jij dat er tot 7000 soorten bacteriën leven op elke smartphone? Hoe vaak maak jij je smartphone schoon? Zou je niet graag de kans hebben om deze ergens te kunnen schoonmaken?

‘The Green Toaster’ maakt elke smartphone schoon met behulp van UV-licht. Zou het niet geweldig zijn als om als excuus te hebben, om naar een bar te gaan; “Lieverd, ik ga mijn smartphone reinigen.”

Meer informatie over de ‘Green Toaster’ op Springwise.

Bron: Springwise

Website: Gmarket

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.