Mobiele oplaadpunten worden steeds essentiëler….

29-6-2015

Implug biedt ook voor de kleinere horecabedrijven mobiele oplaadpunten. Een mooi ‘innovatief’ gastvrij gebaar en zeker ook met het oog op mobiel betalen een meerwaarde voor je horecabedrijf. Daarnaast is het nog een extra reden om bij jou een drankje te komen doen!

Ik ben blij dat ik binnenkort een nieuw mobieltje krijg, de batterij loopt steeds sneller leeg! En dan ben ik niet eens een fanatieke gebruiker van veel apps op mijn telefoon. De snel leeglopende batterij is een bekend maatschappelijk probleem geworden dat vooral de jongere gebruiker tot 35 jaar behoorlijk irriteert. Er komen gelukkig steeds meer mobiele oplaadpunten op openbare plekken zoals in de bibliotheek, op vliegvelden en op stations maar ook in de horeca. En het gastvrije gebaar blijft gastvrij als je er voor laat betalen, je gast is al lang blij dat hij of zij online kan blijven!

Mobiele oplaadpunten: al een tijdje in ontwikkeling

Eind 2012 kwamen we bij Stravinsky eten en drinken in Hengelo het eerste oplaadstation voor mobiele telefoontjes in Nederland tegen. Tegenwoordig zijn er diverse partijen die deze oplaadstations aanbieden, zo zijn er ook de zuilen van Charge to go. Deze zijn onder andere ook uitgerust met een display waarop je aanbiedingen kunt doen etc… ^Marjolein van Spronsen

Website: implug

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.