De bijzondere smaken van ‘The Ice Cream Project by Anya Hindmarch’

8-8-2022

  • The flavour line-up by The Ice Cream Project by Anya HindmarchThe flavour line-up by The Ice Cream Project by Anya Hindmarch
  • The flavour line-up by The Ice Cream Project by Anya HindmarchThe flavour line-up by The Ice Cream Project by Anya Hindmarch
  • The flavour line-up by The Ice Cream Project by Anya HindmarchThe flavour line-up by The Ice Cream Project by Anya Hindmarch
  • The Ice Cream Project by Anya Hindmarch3The Ice Cream Project by Anya Hindmarch
  • The Ice Cream Project by Anya Hindmarch3The Ice Cream Project by Anya Hindmarch

The Ice Cream Project by Anya Hindmarch is tot 28 augustus geopend in de Village Hall op 11 Pont Street in Londen, zij introduceren bijzondere smaken ijs. The Ice Cream Project is de nieuwste concept store in The Village – met een collectie onverwacht lekkere ijsjes en sorbets die Anya Hindmarch’s favoriete culinaire merken eer aan doen.

We hebben dit spectaculaire ijsproject op Instagram gespot en we vragen ons af of deze smaken inspiratie kunnen zijn voor andere ijssalons? En we hebben al heel wat inspiratie rondom ijs gespot, maar deze smaken zijn wel heel erg bijzonder!

Leestijd: 2 minuten.

The Ice Cream project by Anaya Hindmarch

‘The Ice Cream Project by Anya Hindmarch’ is de coolste plek om te bezoeken in Londen deze zomer. Het is een minimalistische tempel voor plezier van ijs en sorbet, maar met één verschil. Strakke zilverkleurige vriezers langs de muren, volgestapeld met ijscoupes waarop huishoudelijke namen staan die je eerder in de voorraadkast vindt dan in de vriezer…. hartige sauzen, specerijen, thee, ontbijtgranen en zelfs gebakken bonen. De dappersten kunnen ook experimenteren met individuele bolletjes om hun eigen ongewone combinaties te maken.

Anaya Hindmarch over dit project

Anaya “Het maken van ‘alledaagse dingen op een buitengewone manier’ is altijd een passie van mij geweest en is de reden waarom ik graag speel met iconische merken. The Ice-cream Project heeft als doel percepties uit te dagen, door op een kunstzinnige manier te werken met de meest verfijnde ingrediënten en recepten.”

Elke onverwacht heerlijke smaak, die met de hand wordt gemaakt in kleine batches in Devon, is verkrijgbaar per bolletje of in kuipjes van 500 ml om mee te nemen. Perfect voor zomerse dagen en als cadeau voor de nieuwsgierige levensgenieter in je leven. Een selectie van de Anya Brands accessoire collectie die de inspiratiebron voor dit idee vormde, is ook in de winkel verkrijgbaar.

Anya Hindmarch richtte haar bedrijf in 1987 in Londen op en het is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. Vandaag is het even bekend voor haar luxueuze, door organisatie geobsedeerde accessoires als voor haar baanbrekend werk op het vlak van duurzaamheid en haar speelse ervaringsgerichte retail concepten. The Village, dat ze in 2021 lanceerde, is een van de meest ambitieuze retail ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk, bestaande uit vijf unieke winkeletalages in de Londense Pont Street: The Anya Café – een all-day café in het hart van The Village, geïnspireerd op het typische Britse café van vroeger, maar opnieuw vormgegeven met de kenmerkende humor van het merk. The Village Hall – een conceptruimte die voortdurend in ontwikkeling is en gelanceerd is als de ‘Anya Hair Salon – Shampoo & Therapy’ om de publicatie van het eerste boek van de ontwerpers te vieren: ‘If In Doubt, Wash Your Hair’. The Plastic Store – een ruimte waar ze samen werken met anderen die zich richten op duurzaamheid, circulariteit en het verminderen van plastic consumptie. The Labelled Store – een winkel gewijd aan de kunst van het organiseren, met de best verkopende Labelled-collectie van Hindmarch (een systeem van koffers en tassen die, heel letterlijk, gelabeld zijn om je georganiseerd te houden). En de Bespoke Store – de oorspronkelijke Bespoke Store biedt gepersonaliseerde stukken aan die ontworpen zijn om speciale momenten in de tijd te markeren en door generaties te worden doorgegeven.

Bekijk de line-up van smaken onder deze Instagram post over de high tea bij the Anya Café, of een andere zeer aantrekkelijke pop-up die ze organiseerden in de Village, Anya Houndmarch concept store.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anya Hindmarch (@anyahindmarch)

Het smakenpalet

Kikkoman Soy Sauce; een heerlijk ijsje van geroosterde sesam met umami-rijke natuurlijk gebrouwen sojasaus.

Lea & Perrins; een zoete sorbet van tomatenfruit met een vleugje worcestershire saus.

Heinz Tomato Ketchup; de perfecte combinatie van zoete, zoute en pittige smaken.

PG Tips; een ijsje doordrenkt met een heerlijk smakende zwarte theemelange. Een elegante bevroren middag pick me up.

Heinz Mayonaise; een verrassend rijk en romig ijsje met de pittigheid van citroen en de smaak van azijn.

HP Sauce; een fruitige, aromatische smaak met een pittige toets van tamarinde en dadels.

Polo; een heldere, verfrissende muntsorbet doorspekt met kleine stukjes fijngestampte Polo.

Heinz Salade Cream; het ‘originele pittige smaak’ ijs met een vleugje warmte.

Heinz Baked Beans; een rijk, zoet gearomatiseerd ijsje boordevol proteïne.

Quaker Rolled Oats; een romig ijsje gemengd met Quaker’s 100% volkoren haver met ahornsiroop voor een vleugje zoetheid.

Bird’s Custard; een zacht en romig roomijsje opgeklopt met de originele huisgemaakte smaak van Bird’s custard.

Kellogg’s Coco Pops; een heerlijk melkachtig chocolade-ijsje afgewisseld met de knapperigheid van geroosterde rijst met chocoladesmaak.

Kellogg’s Frosties; een rijk vanille ijs met frosted corn flakes. Gemaakt met Tony’s streng bewaakte geheime recept!

Lyle’s Golden Syrup; een ijsje met tonen van boter, karamel en honing.

Bron: Anya Hindmarch

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.