De Beste Brabantse Borrelplank

18-10-2019

  • De Beste Brabantse Borrelplank
  • De Beste Brabantse Borrelplank

Aanstaande zondag serveren ze in Den Bosch niet alleen de Beste Brabantse Borrelplank maar ook de langste! In Brabant genieten ze van het bourgondische leven en dat willen ze nog heel lang blijven doen. Dat kan volgens de initiatiefnemers van deze vegetarische borrelplank alleen als er slim wordt gekeken naar ons eten. We moeten minder vlees en meer plantaardig eten en daarom lanceren zij  de Beste Brabantse Borrelplank: een assortiment van fantastische borrelhappen waar geen vlees aan te pas komt. En ook nog eens voor 80% van Brabantse makelij. Brabant op zijn best dus.

De Beste Brabantse Borrelplank is ontwikkeld door: FoodUP! Brabant, Dutch Cuisine, Sligro en Visit Brabant. De plank is samengesteld door Dutch Cuisine en het doel is om deze plank bij zoveel mogelijk horeca op de kaart te krijgen. Vanaf 20 oktober komt op deze link te staan bij welke cafés en restaurants je van deze Brabantse Borrelplank kunt genieten!

De Beste Brabantse Borrelplank is zondag ook de langste borrelplank  

Aanstaande zondag, 20 oktober, lanceert Dutch Cuisine tijdens KP Proeft, deze bourgondische borrelplank in de Korte Putstraat in Den Bosch. Rond 16.00 uur ontstaat daar voor de ogen van het publiek de langste borrelplank ooit (een lust, ook voor het oog). Zo kun je borrelen met impact. Met 1 borrelplank bespaar je namelijk 11 autokilometers ten opzichte van een klassieke borrelplank met vlees. Bij 100 van deze borrelplanken bespaar je al 4,5 vluchten van Amsterdam naar Parijs, bij 3.500 planken bespaar je zelfs een rondje om de evenaar met de auto. Daar gaan ze voor.

Wat ligt er onder andere op deze borrelplank?

Houben vegetarisch worstenbroodjes, vegetarische bonenballetjes van Schouten, falafelballetjes van Boon, geitenkaas van de Bettinehoeve, zoetzure minibietjes met honing en gember van Smeding, groentechips Go Pure uit Emmeloord, Brabants roggebrood van Soma en mosterd, appelstroop en mosterd-honingsaus uit de Mariënwaerdt.

Website: We Are Food en De beste Brabantse borrelplank

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.