De Beren heldensokken | De Beren zet Rotterdamse local hero’s in het zonnetje

1-10-2019

  • De Beren heldensokken

De afgelopen maand waren de bezorgers van de bekende Rotterdamse horecaketen er maar druk mee. Met de missie om Rotterdamse local hero’s in het zonnetje te zetten, reden ze van de ene uithoek naar de ander. Zo stond 30 september de Rotterdamse brandweerkazerne op de agenda. Als dank voor hun heldhaftige werk voor de stad kreeg het brandweerpersoneel een uniek paar Heldensokken cadeau. Een echte eyecatcher voor iedere heldenuitrusting én een must have voor iedere held… Op sokken! De brandweerhelden zijn echter niet de enigen die er deze herfst warm én hip bij zullen lopen. Stadsdichter Derek Otte en comedyheld Jandino Asporaat mogen ook een uniek paar sokken in ontvangst nemen. Sterker nog; alle vestigingen van De Beren door heel Nederland nemen het stokje over door hun eigen local hero’s te bedanken voor hun heldendaden.

De Beren heldensokken.

De maand september stond voor De Beren in het teken van de heldenmaand. Gedurende deze maand werd er extra aandacht besteed aan ‘de helden van de menukaart’ en ‘de helden van de werkvloer’ waar mensen elke dag weer voor terugkomen. Bij afname van één van deze klassiekers op de menukaart ontvangen gasten en klanten de De Beren Heldensokken. Een echte must have voor iedereen die grote sympathie heeft voor De Beren. Ook de werknemers van De Beren kregen een reward voor hun heldendaden.

Website: De Beren

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.