De Bento Box van Tante Kee

22-4-2016

Restaurant Tante Kee op het Kaageiland serveert een snelle lunch voor de zakelijke markt. Met hun Bento Box serveren ze vijf gerechtjes tegelijkertijd inclusief een glas huiswijn en afsluitend koffie of thee. Alles binnen 45 minuten. Een mooie en lekkere manier om je zakelijke gasten in korte tijd te verwennen.

De Bento Box, mooie manier om snel een zakenlunch te serveren

Ik kan mij nog goed herinneren dat wij een serie interviews hebben gedaan voor de nieuwsbrief van Van Spronsen & Partners horeca – advies, the Food for Thought, met top zakenvrouwen en -mannen over hun wensen inzake het zakelijk uit eten gaan. Vooral de vrouwen vertelden allemaal dat ze binnen een tijdbestek van maximaal 5 kwartier een 2 of 3-gangenmenu geconsumeerd wilden hebben. Dat ze niet te vaak gestoord wilden worden tijdens de lunch en vaak van tevoren al doorgaven wat ze wilden eten. Duidelijk dat De Bento Box wat dat betreft een goed idee is. Helemaal als je bedenkt dat je dit ook nog eens op hun zonnige terras kunt nuttigen. Binnen 3 kwartier ben je klaar voor € 29,50 per persoon.

Wij hebben zelf het genoegen gehad om een Bento Box met voorgerechten te proeven, en dat was echt heel lekker!

Over Tante Kee

Op een steenworp afstand van Amsterdam en Leiden ligt in de Kagerplassen het mooie Kaageiland. Omzoomd door water vind je restaurant Tante Kee. Pak het pontje (24/7) vanaf Buitenkaag en daar met één van de mooiste terrassen van Nederland aan het water krijg je direct dat typische vakantiegevoel. Tante Kee is recent door het publiek verkozen tot één van de prijswinnaars van de Restaurant Week Winter 2016. Was Iens TOPPER in 2015 en wordt met 13 punten en speciale vermelding van lievelingsadres in de Gault Millau vermeld. Chef-eigenaar Raymond Reeb kookt Frans met af en toe een oosters accent en er wordt zoveel mogelijk met biologische en streekproducten gewerkt. De bediening staat onder leiding van mede eigenaresse Kim Edwards. Tante Kee is sinds 2006 lid van de Jeunes Restaurateurs D’ Europe.

Website: Restaurant Tante Kee

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.