De Belgen gaan aan de kapsalon | Loaded Street Food

1-4-2021

  • De kapsalon
  • De Kapsalon - Bombay Butter Chicken
  • De kapsalon - BIG FAT GREEK
  • De kapsalon - MEXICAN BEEF MUCHACHO

Zeer bekend onder stappende Nederlanders, vooral Rotterdammers, de kapsalon! De oorspronkelijke kapsalon is natuurlijk ontstaan in Rotterdam, waar een kapper zijn plaatselijke kebabzaak vroeg om zijn kebab met favoriete toppings in een bakje in plaats van een broodje te serveren. Ondertussen wordt het gerecht door heel Europa gemaakt, en maken chefkoks hun eigen interpretaties van dit gerecht.   

Fast forward naar 2021: fastfood is weer HOT, en in een heel breed spectrum: zelfs topchefs pasten hun menu tijdens lockdown aan naar fast food, en de vergeten klassiekers zijn terug van weggeweest. Enter KAPSALON – Loaded Street Food: een héle reeks Kapsalon-gerechten in een brede variatie aan interpretaties met invloeden van over de hele wereld, en met lekkere verse ingrediënten. KAPSALON kan besteld worden voor delivery op de bestelplatformen van Deliveroo & Uber Eats in Antwerpen, Brussel, Gent, LeuvenMechelen en zeer waarschijnlijk dit jaar nog in andere Belgische steden. Fijn dat de Belgen nu aan de kapsalon gaan nadat wij natuurlijk al jaren genieten van hun patat  

De Belgen gaan aan de kapsalon in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en Mechelen 

Op het menu van kapsalon: onder andere een “Bombay Butter Chicken”, dat gebaseerd is op een iconische Indische curry. Frieten met traag gegaarde Massala kippendijen, een rode massala-currysaus, gerijpte mozarella, en een topping van geroosterde pinda’s & koriander, it’s a thing. Als je het nog gastronomischer wil, kan je onder andere kiezen voor de “What The Duck” die gemaakt wordt met gekonfijte eend, gerijpte cheddar, en een poutine-gravy saus. Naast een vijftal Kapsalons brengt het menu ook een reeks van sharing bitesOp het Kapsalon menu staat verder: THE KAPSALON classic; BIG FAT GREEK (veggie); MEXICAN BEEF MUCHACHO en op het Side Bites menu o.a.: BREADED ONION LOOPS en CORNFLAKE CHICKEN NUGZ.   

Website: Kapsalon

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.