De 5 chocolade combi’s die je niet wilt missen!

2-3-2016

  • Ferrero Rocher style taart: Alpha Smoot/Food52
  • ChocoKebab
  • Eitjes van chocolade gevuld met pindakaas: Chocolate Covered Katie
  • Eitjes van chocolade gevuld met pindakaas: Chocolate Covered Katie

Chocolade doet het altijd goed op de menukaart. Of het nou als dessert wordt gegeten na een heerlijk diner of als gebak op de lunchkaart staat. Chocolade werkt. Wij zetten de chocolade recepten op een rij die je absoluut niet wil missen.

1. Tabasco spicy chocolate
In eerste instantie is het verschil niet te zien met een normaal stuk chocolade. Totdat je een hap neemt. Chocolade verrijkt met tabasco, speciaal voor de liefhebbers van pittig eten. Zelf ook makkelijk te bereiden voor bijvoorbeeld een extra pittige chocolade saus. Gespot op pepperscale.

2. Ferrero Rocher style taart
Op Food52.com was de Ferrero Rocher taart te vinden. De charme van de Ferrero Rocher chocolaatjes vind je terug in deze taart die gevuld is met Gianduja melkchocolade-hazelnoot in combinatie met melkchocolade glazuur en geroosterde hazelnoten. Heerlijk!

3. ChocoKebab
De ChocoKebab is gebaseerd op de Italiaanse Cremino-chocolade en wordt geserveerd in een warme Pita-crêpe. Nu ook verkrijgbaar in Nederland. Aan te vullen met siroop, slagroom en nog tal van andere ingrediënten. Meer informatie vind je op: www.chocokebab.nl

4. Eitjes van chocolade gevuld met pindakaas
Op Chocolate Covered Katie vind je wel vaker de meest heerlijke chocolade recepten, zo ook deze chocolade eieren gevuld met pindakaas. Leuk idee om te serveren tijdens Pasen. Het volledige recept vind je op de website!

5. Jamie Oliver’s chocolade calzone
Jamie Oliver heeft nog een mooie chocolade variant van een bekend gerecht. De chocolade Calzone. Zowel de vulling van de pizza als de buitenkant is van chocola. Smaakt het lekkerst met donkere chocolade! Het recept is te vinden op de website van Jamie Oliver! Eet smakelijk!

 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.