Daring Dining | Bijzondere diners

28-11-2016

  • Logo Daring Dining

Daring Dining is een nieuw initiatief van Chefplaza. Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij Daring Dining bijzondere diners verwachten. Voorafgaand aan de avond weet je nog niet wat het menu zal zijn. Ook de locatie van het diner en de verantwoordelijke chef kok wordt pas 24 uur van tevoren bekend gemaakt.

Daring Dining

De zekerheden die je wel hebt tijdens een avond Daring Dining; het vier-gangen diner zal gekookt  worden door een sterrenchef en dat het diner niet plaatsvindt op een alledaagse locatie. Voorbeelden van locaties kunnen zijn een reuzenrad, een sky penthouse of een echte oude bunker.

Hints

Een paar weken voordat het diner gaat plaatsvinden, ontvangen deelnemers hints waardoor het langzamerhand duidelijk wordt waar en wat er gegeten gaat worden. Het exacte menu blijft echter een verrassing tot het allerlaatste moment.

Wil je ook een keer aanschuiven bij een diner van Daring Dining? Schrijf je dan via hun website www.daringdining.nl. Het eerste diner zal in januari plaatsvinden.

Website: Daring Dining

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.