Culinaire ‘Fullmoon Party’ bij Wolf Atelier | Eet, drink, dans met de Wolf

9-2-2024

  • Andrei Talapanescu - Michael WolfAndrei Talapanescu - Michael Wolf
  • Culinary Fullmoon Party by Wolf Atelier in AmsterdamCulinary Fullmoon Party by Wolf Atelier in Amsterdam

Tijdens de volle maan van 24 februari gaat de wolf los. Wolf Atelier host dan de eerste editie van een reeks culinaire ‘Fullmoon Parties’. Als de maan op zijn volst is, gaan de nachtdieren van Amsterdam proevend en dansend de avond door tijdens de culinaire ‘Fullmoon Party’ op de spoorbrug bij Westerdok.

Leestijd: 1 minuut

Culinaire ‘Fullmoon Party’ | Culinair feesten met de wolven

Naast verfijnde gerechten als de Aziatische Oester Asain, Wolf’s Classic Tartaar, Risotto met truffel en paddenstoelen van Michael Wolf en zijn team, is er de 24ste heel veel meer te proeven. Wolf’s ‘Fullmoon Party’ brengt het beste van wat er te eten is samen. Voor de eerste editie nodigt Wolf chef Jaimie van Heije uit, die een aantal van zijn iconische gerechten op het menu zet.

Als de maan vol is, zijn de glazen bij Wolf Atelier dat ook. Award-winning bartender Andrei Talapanescu shaked en stirred zijn innovatieve cocktails als de Phiz met lychee en orgeat en de Zette met aardbei en mezcal. Ook proosten de maanaanbidders tijdens Wolf’s Full Moon Party met verschillende soorten martini’s. Met neon schmink en meerdere vurige acts haalt Wolf de ‘Fullmoon Party’ compleet naar Amsterdam.

Dansen onder het maanlicht? Tickets zijn voor €150 te boeken via Wolf Atelier, inclusief alle gerechten en cocktails. ‘Early Bird’-tickets zijn €130.

We schreven eerder over Wolf Atelier

Website: Wolf Atelier

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.