CrowdProfessionals helpt musea, theaters en horeca die op 1 juni weer open willen

8-5-2020

  • CrowdProfessionals tekening Down Town Gourmet Market in Eindhoven

De routekaart naar versoepeling van de lockdown betekent dat op 1 juni terrassen, restaurants, theaters, bioscopen en musea weer beperkt open mogen. Iedere locatie heeft een plan op maat nodig om te kunnen werken in de anderhalve meter samenleving. CrowdProfessionals maakt deze plannen op basis van wetenschappelijke inzichten en haar grote praktijkkennis van crowd management. Hierbij kunnen we gebruik maken van innovatieve oplossingen als simulatiestudie en social distancing software op camera’s.

Bekijk hier de gratis eLearning ‘Crowd management in de 1,5 metersamenleving’ van de ESI Academy. 


CrowdProfessionals heeft al diverse locaties geholpen

Het kabinet deed al eerder de oproep om per branche met plannen te komen om te kunnen functioneren in de anderhalvemetersamenleving. Voor sectoren waarvoor het water aan de lippen staat was dit niet aan dovemansoren gericht. Zo kwamen diverse congreslocaties al snel met een hulpvraag bij CrowdProfessionals. Voor Het Cultuurgebouw in Hoofddorp maakten zij een analyse van de beschikbare capaciteit binnen de anderhalve meter norm en gaven ze gerichte adviezen over inrichting, informatievoorziening en inzet van personeel. Ook locaties zoals strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort en de Down Town Gourmet Market in Eindhoven hielpen ze al met een concreet plan van aanpak.

Nu aan de slag

CrowdProfessionals is in staat om ondernemers en instellingen op korte termijn te helpen bij het heropenen van hun locatie binnen de anderhalvemetersamenleving. Ze benutten daarbij inzichten uit de Crowd Science en werken samen met leveranciers van onder meer telsystemen, digital signage en beveiliging. Ze integreren ook innovatieve toepassingen in de oplossing, zoals simulatiestudie voor een grondige analyse van het crowd management en social distancing camerasoftware die op bestaande camerasystemen kan worden gekoppeld. De locatie brengt haar kennis in over haar bezoekers, voorzienbaar gebruik van ruimtes en de mogelijkheden van beschikbare mensen en middelen. Zo helpen ze je om samen weer verantwoord open te kunnen gaan.

Bekijk hier hoe zij voor het corona tijdperk publieksstromen aanpakte en zorgde voor optimale veiligheid en gastvrijheid voor evenementen. (de tekst gaat onder de video verder)

 

Over CrowdProfessionals

CrowdProfessionals verricht haar werkzaamheden rond tijdelijke evenementen of activiteiten, maar zij bieden ook ondersteuning op meer structurele basis aan overheden, organisaties en activiteiten, zowel in het publieke als private domein. Zo leveren zij diensten aan voetbalstadions en clubs, maar ook aan evenementorganisatoren, gemeenten en bedrijven. Vanuit deze basis richten zij zich met name op de organisatorische kant van openbare orde en veiligheid, crowd management en sport & evenementen.

CrowdProfessionals vormt één organisatie met het Event Safety Institute, het expertisecentrum voor evenementenveiligheid. Waar ESI zich primair richt op strategische vraagstukken en opleidingen, houdt CrowdProfessionals zich vooral bezig met operationele vraagstukken en praktische trainingen. Beide bedrijven behouden vanwege hun specifieke identiteit hun eigen naam, maar door expertise te verenigen en gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring ontstaat een completer aanbod. De samenwerking tussen ESI en CrowdProfessionals houdt in dat de dienstverlening van beide bedrijven op elkaar aansluit en dat ESI ook gebruik kan maken van de inzet van medewerkers van CrowdProfessionals.

Website: CrowdProfessionals

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.