Crowdfunding voor vestiging Japanse karaokebar Duke of Tokyo in Utrecht

4-6-2019

  • Duke of Tokyo - credits Janneke NooijDuke of Tokyo - credits Janneke Nooij
  • Duke of Tokyo - Ganzenmarkt Tunnel - credits Janneke NooijDuke of Tokyo - Ganzenmarkt Tunnel - credits Janneke Nooij
  • Duke of Tokyo - karaoke onder genot van cocktails - credits Janneke NooijDuke of Tokyo - karaoke onder genot van cocktails - credits Janneke Nooij
  • Duke of Tokyo - karaoke - credits Janneke NooijDuke of Tokyo - karaoke - credits Janneke Nooij

Begin vorige week is de crowdfunding campagne voor een vestiging van de Japanse karaokebar Duke of Tokyo in Utrecht gestart. Het doel is om €150.000 op te halen voor de nieuwe locatie, op dit moment is al 65% opgehaald. Al een jaar lang is de Duke of Tokyo niet meer weg te denken uit het Amsterdamse uitgaansleven. Karaoke-fans laten er hun zangkunsten horen in acht thematische privé karaokebooths en lessen hun dorst in een sfeervolle, over-de-top Japanse bar. Duke of Tokyo is een plek waar iedereen zich kan wanen in het magische en mysterieuze nachtleven van Japan, vol lichtborden, smalle straatjes en Japanse verrassingen. Nu het concept zich in de hoofdstad heeft bewezen is het tijd voor een volgende stap: een tweede locatie, ditmaal in Utrecht. Vandaar de crowdfunding campagne via CrowdAboutNow. Ze hebben nog een klein duwtje nodig en dan kunnen we ook in Utrecht naar deze karaokebar.

Karaokebar Duke of Tokyo | Locatie Utrecht

Het Duke of Tokyo team zal twee leegstaande werfkelders in de Ganzenmarkt Tunnel, aan de Oudegracht, omtoveren tot een karaokebar met privé booths. Er komen zeven verschillende karaoke booths. Alle booths krijgen, net als in Amsterdam, een eigen, over-de-top design, geïnspireerd op de meest opvallende en excentrieke wijken van Tokyo. Je begeeft je in een wereld van licht- en reclameborden in de Shinjuku booth of ondergaat een cuteness-overload in de Harajuku booth. Géén zin om te zingen? Ook voor IJskoude Japanse biertjes, signature cocktails en eindeloze rondjes sake ben je bij de karaokebar aan het juiste adres.

Crowdfunding Campagne | Hoe meer karaoke, hoe beter natuurlijk

Om de verbouwingskosten te dekken is Duke of Tokyo op zoek naar financiering. Een groot deel van het benodigde bedrag is het afgelopen jaar gespaard door eigenaren Wessel, Has en Ben. Om de rest van het bedrag bij elkaar te krijgen start Duke of Tokyo een crowdfunding campagne via CrowdAboutNow. Bekijk hieronder de video die ze hiervoor hebben gemaakt.

 

“Inmiddels hebben ruim 70.000 mensen meer dan 200.000 nummers bij ons gezongen en worden we overladen met enthousiaste reacties. Gedreven door het succes in Amsterdam zijn we klaar voor de volgende stap: een tweede locatie in Utrecht! Het lijkt ons te gek om de investering rond te krijgen met mensen die in ons, en in Duke of Tokyo geloven!” – Wessel Kruyt, mede-eigenaar/oprichter Duke of Tokyo.

Hoe meer karaoke, hoe beter natuurlijk! Ook in Utrecht wil Duke of Tokyo mensen blij maken met het plezier wat karaoke je brengt. Want niets is leuker en verbindt meer dan samen zingen en lol maken in een privé karaokebooth. Duke of Tokyo is in Amsterdam al een jaar lang de perfecte plek voor groepsactiviteiten zoals verjaardagen, bedrijfsuitjes en bachelors. En een plek als deze is er in Utrecht nog niet. Naast dat Duke of Tokyo een aanwinst voor de domstad zal zijn, is het ook een mooie investering met een totaal rendement van 16%. Investeren kan al vanaf €100! Kijk voor alle informatie op de speciale crowdfunding pagina van CrowdAboutNow.

Website: Duke of Tokyo 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.