CROQUÉTJE! een pulled pork-kroket

3-12-2015

  • CROQUÉTJE! 1
  • CROQUÉTJE! 2
  • CROQUÉTJE! 3
  • CROQUÉTJE! 4

Rotterdamse worstmaker Paul van den Hooven van Wild Vleesch heeft een eigen kroket ontwikkeld onder de naam CROQUÉTJE! Het eerste CROQUÉTJE! is een pulled pork-kroket waarvan het vlees low & slow gerookt is op de barbecue. De ambachtelijke producten die Paul verkoopt zijn gebaseerd op zijn voorliefde voor de Amerikaanse stijl van barbecuen.

CROQUÉTJE!

Pulled pork, dat Paul op zijn Rotterdams graag ‘rafelvarken’ noemt, is één van de bekendste gerechten uit de Amerikaanse barbecuewereld. Paul maakt zijn handgemaakte kroket met écht rafelvarken, dus low & slow gerookt op de barbecue, waardoor je daadwerkelijk de smaak van gerookte pulled pork proeft. Voor deze kroket ontwikkelde hij een rub voor het vlees en een kruidenmix voor de salpicon. Het vlees is afkomstig van Nederlandse varkens. De pulled pork-kroket is de eerste in de lijn CROQUÉTJE!

Verkrijgbaarheid

CROQUÉTJE! is voor de horeca, handel en consumenten verkrijgbaar bij Wild Vleesch. Wild Vleesch is tevens te vinden op de tweewekelijkse Rotterdamse Oogstmarkt, waar de kroketten onderdeel uitmaken van het assortiment. In Brasserie STROOM Rotterdam kunnen gasten in onder meer de brasserie genieten van de pulled pork-kroket.

Wij zijn benieuwd naar hoe deze nieuwe kroket smaakt en zullen jullie dat laten weten zodra we hem hebben geproefd!

Website: Wild Vleesch

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.