Creëer jij de ‘Ultimate Bite’ voor Hellmann’s?

16-2-2016

Horecaondernemers worden uitgedaagd om ‘The Ultimate Bite’ te maken door Hellmann’s. De winnaar wint een reclamecampagne voor zijn/haar zaak ter waarde van €5.000,= bij The Ultimate Bite live finale op 23 mei in de Kookfabriek te Amsterdam. Inschrijven kan tot 20 maart 2016 op UltimateBite.com.

In het vervolg van het artikel vind je de voorwaarden.

Hellmann’s

Hellmann’s, ’s werelds nummer 1 mayonaise, daagt eigenaren en koks van lunchrooms, broodjeszaken, brasseries en cafés uit om de allerlekkerste ‘bite’ te maken.  De regels zijn helder: de bite moet gebaseerd zijn op een broodsoort, het recept moet minimaal één Hellmann’s product bevatten maar bovenal moet de bite origineel en lekker zijn. “Met The Ultimate Bite willen we horecaondernemers inspireren na te denken over hun menukaart. We willen ze met praktische tips aanzetten om hun gerechten een kleine twist te geven, waardoor ze nog origineler en lekkerder worden en bovendien meer marge en omzet opleveren. Wat kan net iets beter of anders? Niet alles hoeft van de baan, maar soms kan met een kleine aanpassing meer smaak en uitstraling worden toegevoegd aan het gerecht.” Aldus Jacqueline Spruit van Hellmann’s.

Jury

Uiteindelijk zal een professionele jury samen met het Nederlandse publiek de winnaar bepalen. Jord Althuizen (concept creator van The Rough Kitchen en eigenaar van Smokey Business) neemt ook plaats aan de jury tafel: The Ultimate Bite is een mooi initiatief van Hellmann’s! Ik was meteen enthousiast om in de jury plaats te nemen. Ik houd ervan als ondernemers worden uitgedaagd om nieuwe dingen te verzinnen. Ik moet zelf met mijn foodconcepten óók continu blijven verrassen met een nieuwe insteek om voorop te blijven lopen. Dit initiatief inspireert horecaondernemers en houdt de koks scherp op een originele menukaart!”

Inschrijven voor de wedstrijd kan op UltimateBite.com. Hier kun je jezelf niet alleen inschrijven voor de wedstrijd maar kun je ook volop inspirerende recepten te vinden, tips & tricks om de marge en omzet in een horecazaak te verhogen en een tool voor menu management.

Over Hellmann’s

Van origine komt Hellmann’s uit Amerika, waar Richard Hellmann het in 1905 verkocht in zijn New Yorkse delicatessenzaak. Hellmann’s was direct populair onder honderden consumenten. De herkenbare blauwe strik staat voor hoge kwaliteit en Hellmann’s wordt inmiddels in meer dan 50 landen over de hele wereld verkocht en is ‘s werelds favoriete merk (gebaseerd op AC Nielsen verkoop- en aandeelcijfers, 2010-2014).

En de winnaars zijn…

Ralph van Dongen van Lunchroom Nagelkerke uit Oudenbosch kwam met zijn creatie Broodje 4G als winnaar uit de bus. Hij wint daarmee een budget van € 5.000,- om in te zetten voor promotie van zijn zaak en draagt een jaar lang de titel ‘Ultimate Bite van Nederland’. Kees Visser van By Kees uit Zierikzee werd tweede en wint daarmee een budget om met het hele team uit eten te gaan in een zaak naar keuze ter waarde van € 1.500,-. Op de gedeelde derde plaats zijn geëindigd Hao en Looi van Gracy’s uit Rotterdam én Mike ten Buren van Holland Food Service, Brasserie de Serre uit Groesbeek. Zij winnen beiden een pakket met Hellmann’s Food Solutions producten ter waarde van € 350,-.

Website: Hellmann's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.