Craft Drinks | Premium softdrinks specialist staat met Fentimans op Gastvrij Rotterdam

5-9-2019

  • Fentimans soft drinks - credits Craft Drinks
  • Fentimans soft drinks - credits Craft Drinks
  • Fentimans soft drinks - credits Craft Drinks
  • Fentimans landrover te zien op Gastvrij Rotterdam
  • Elixia soft drinks - credits Craft Drinks
  • Logo

En hoe! Met een eigen stand en in de hal waar je binnenkomt staat een grote roze landrover van het merk Fentimans. Craft Drinks uit Amsterdam verkoopt alleen bijzondere frisdranken die de allerlekkerste in zijn soort zijn. Vanuit de gedachte om bijzondere frisdranken op de Nederlandse markt te brengen is het team van Craft Drinks op zoek gegaan naar producten. Eén van de eerste producten was het Engelse merk Fentimans, botanically brewed. Een merk met meer dan 100 jaar ervaring en die bijzondere smaken in het pakket heeft zoals tonic, gemberbier, rozenlimonade,  vlierbloesem, curiosity cola, cherry cola, sparkling raspberry en nog een aantal. Allemaal even spannend en sprankelend van smaak.

Craft Drinks heeft nog veel meer spannende frisdranken in het assortiment dus als je je gasten een bijzondere frisdranken wilt aanbieden, kijk dan eens op hun website! Zij zijn ook te vinden op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Als horecaondernemer kun je via deze link gratis kaarten aanvragen.

Fentimans

FENTIMANS maakt sinds 1905 de beste kwaliteit natuurlijke botanische dranken. Hun bekroonde ambachtelijke dranken zijn handgemaakt, met de beste natuurlijke ingrediënten en gemaakt met behulp van de botanische brouwtechniek, die sinds dag 1 al gebruikt wordt. Het kost 7 dagen om deze drankjes te maken en het proces is al meer dan honderd jaar onveranderd gebleven, waarbij de kennis en expertise doorgegeven wordt van generatie op generatie van de Fentimans familie. Het resultaat is een scala aan drankjes, die op zichzelf of als mixer gedronken kunnen worden.

Premium softdrinks specialist | Craft Drinks

Het team achter Craft Drinks is begonnen met het verkopen van brood, tussendoor waren er crêpes, en toen was daar frisdrank. Als het maar de allerlekkerste in zijn soort is, is altijd het uitgangspunt geweest van Craft Drinks. Frisdrank was jarenlang een van de saaiste drankjes die er te vinden was. Water, bier of wijn, overal was meer keuze. Lekkere frisdrank, dat was nog ver zoeken en ze smaakten ook nog eens allemaal naar elkaar. Suike r, smaakstof en water. Als iedereen het maar lust en kan betalen, dan is het al snel goed genoeg voor de grote producenten. Niet bij de bijzondere softdrinks van Craft Drinks! Naast Fentimans ontdekten ze nog meer kleine producenten, met toewijding en verstand van het vak. Van ouderwetse cordials tot frisdrank met algen (Helga). Zo verkopen zij onder andere het merk Elixia uit Frankrijk. Dit ambachtelijke merk maakt ouderwetse, klassiek limonades én spannende nieuwe smaken. Spar, oranjebloesem, chocolade, of limonade met echt bladgoud. Het wordt gezoet met suikerriet of agavesiroop en met enkel natuurlijke ingrediënten en bronwater uit de Jura. Een chique frisdrankje. Verder in het assortiment Loast Coast, Original Chapman, Qcumber, Yum Cha en nog veel meer.

Website: Craft Drinks

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.