Costa Coffee onthult nieuw assortiment Golden Caramel-drankjes

28-6-2024

  • Costa Coffee - Golden Caramel Latte Macchiato & Iced Latte MacchiatoCosta Coffee - Golden Caramel Latte Macchiato & Iced Latte Macchiato
  • Costa Express - Golden Caramel Latte & Iced LatteCosta Express - Golden Caramel Latte & Iced Latte

Costa Coffee, een koffieshopketen in het Verenigd Koninkrijk, kondigde gisteren de lancering aan van een nieuw assortiment Golden Caramel-drankjes, verkrijgbaar in winkels en via Costa Express-automaten. Als officiële koffiepartner van de Olympische Spelen van Parijs 2024 is het assortiment Golden Caramel-drankjes gemaakt om de essentie van kampioenen te vangen – met elk drankje ontworpen met een vleugje goud.

Hoewel we nog volop bezig zijn met het EK Voetbal komen de Olympische Spelen er ook aan! Al over acties nagedacht? 

1 minuut lezen

Assortiment Golden Caramel-drankjes | Golden Caramel Latte Macchiato & ijskoude Latte Macchiato

Geïnspireerd op de opzwepende energie van de Olympische Spelen, heeft Costa Coffee’s in-store assortiment een Golden Caramel Latte Macchiato, warm of ijskoud verkrijgbaar. De Golden Caramel Latte Macchiato bevat een rijke karamelsiroop, afgewerkt met een laagje bronzen glans en een sausdruppel met gezouten karamel – voor een gouden medaille-waardige smaak.

Voor degenen die verfrissing zoeken in het heetst van de strijd is er de Golden Caramel Iced Latte Macchiato met een topping van melkschuim, eveneens met de lekkere bronzen glans en de gezouten karamelsausdrizzle – perfect om af te koelen terwijl je naar je favoriete sport kijkt.

Ook verkrijgbaar on-the-go

De Golden Caramel-drankjes zijn ook on-the-go beschikbaar voor klanten. De Golden Caramel Latte en Golden Caramel Iced Latte zijn sinds 27 juni in het hele land verkrijgbaar via de Costa Express-automaten. De Iced Latte is alleen verkrijgbaar als de Costa Express-automaten zowel koude als warme dranken aanbieden. Voor degenen die op zoek zijn naar een zoete opkikker combineert het drankenassortiment espresso met siroop met karamelsmaak, afgewerkt met melkschuim, zodat de smaak van de overwinning binnen handbereik is. Tesco-klanten konden als eerste genieten van het Golden Caramel-drankjes via de Costa Express-machines in Tesco-winkels door het hele VK, met twee weken eerder toegang tot de warme en ijskoude drankjes.

Sandra Ferreira, Beverage Innovation Director bij Costa Coffee, licht toe: “Als de officiële wereldwijde koffiepartner zijn we verheugd om ons assortiment Golden Caramel Coffee te onthullen in de aanloop naar de Olympische Spelen van Parijs 2024. Of je nu een toegewijde atleet bent, een fanatieke fan, of gewoon iemand die houdt van de spanning van de competitie, deze nieuwe dranken zijn ontworpen om je koffie-ervaring te verbeteren en je te inspireren om voor goud te gaan.” Het Golden Caramel-assortiment is sinds 27 juni 2024 verkrijgbaar.

In februari 2024 schreven we over de introductie van de eerste warme milkshake pop-up ter wereld van Costa Coffee. Zij creëerden de pop-up ‘The Hot Milkshake Unbelieva-bar’ in Londen. 

Website: Costa Coffee

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.