Instagram inspiratie | Roses are red or bread?

9-2-2024

  • Instagram inspiration - Roses are red or breadInstagram inspiration - Roses are red or bread
  • Instagram inspiration - Roses are red or breadInstagram inspiration - Roses are red or bread

Kan jij ook zo genieten van een tijdje scrollen op Instagram? Wij wel! We komen elke week weer inspiratie tegen die we vaak delen in ons wekelijkse artikel ‘Trends in het kort’. Deze week kwamen we er zoveel tegen, onder andere een ‘eendje in je koffie’, een boeketje croissants onder het motto ‘Roses are red or bread?’, warme milkshakes, Cookizza’s van Cedric Grolet en veel meer. Dat verdient een eigen artikeltje!  

Veel leesplezier!

Leestijd: 3 minuten

Een eendje in je koffie

Gespot op de Instagram van Maqaroon, een badeendje van slagroom op een kopje koffie! We verwachten veel variaties op dit eendje. Leuk om gerechten op te vrolijken met dit soort malletjes. Maqaroon laat ook al een eendje en hartjes van rijst zien op hun Insta – leuk bij een kindermaaltijd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joanna Zhou (@maqaroon)

Valentijnsdag | Roses are red or bread?

Gespot op de Instagram van Dominique Ansel, de Franse bakker uit New York: een boeketje croissants! Ze maken deze boeketjes met 6 croissantjes alleen op Valentijnsdag. We hebben al vaker boeketjes gezien met chocola erin maar croissants is nieuw voor ons! Inspiratie voor bakkers?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door dominiqueansel (@dominiqueansel)

Cedric Grolet verkoopt Cookizza in Parijs en nog meer croissants

Gespot op de Instagram van Le Guide Ultime de Paris: de zoete pizzapunten-achtige koekjes (Cookizza) en croissant-achtige broodjes van Cedric Grolet. Ziet er bijzonder smakelijk uit en voor de boutique patissier Cedric Grolet is het redelijk geprijsd.

Over pizza gesproken | Pieology komt met een ‘craft your own Calzone’

Gespot op de Instagram van de Amerikaanse pizzaketen Pieology, bij hun kun je sinds 6 februari je eigen calzone bestellen. Leuk idee voor pizzeria’s?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pieology Pizzeria (@pieology)

Fried sandwiches uit Japan

Fried sandwiches, zowel met zoete inhoud als hartige! Ziet er bijzonder uit, gespot op de Instagram van Sugoi Mart, volgens hun is het concept van Age 3 in de wijk Ginza in Tokyo ook nieuw in Japan. We zijn benieuwd wanneer we ze in Nederland gaan zien! Andere ‘Japanese style sandwiches’ hadden we voor het eerst gespot in 2019 en sinds 2022 worden deze heerlijke sandwiches ook verkocht bij Ranchi in Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sugoi Mart (@sugoimart)

Warme milkshakes

Costa Coffee heeft werelds eerste warme milkshakes geïntroduceerd in een pop-up in Londen. De pop-up ‘The Hot Milkshake Unbelieva-bar’ eindigt echter op 10 februari. De pop-up ziet er geweldig uit en bezoekers konden prijzen winnen. We zijn benieuwd of deze warme milkshakes worden opgepikt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door costacoffee (@costacoffee)

Hot Chocolate Ring Croissants

Weer een variatie op een croissant, dit keer een ronde croissant gevuld met pure warme chocolademelk, afgetopt met slagroom, chocolade sprinkels, marshmellows en geschaafde witte chocolade. Het wordt geserveerd met een rietje! Wij denken dat je dit wel erg snel moet drinken anders wordt het vast een zompig geheel! Gespot op de Instagram van Lakon Paris Patisserie, in Newton in Massachusetts. Zij serveren wel meer mooie variaties van croissants!

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.