Cookaholics gaat culinair jongleren op Festival Circolo | Bistro Food Jugglers

17-8-2018

  • Foto aankondigingAankondiging festival Circolo
  • logo cookaholicsLogo cookaholics

Cookaholics, een cateraar in de regio Tilburg en Festival Circolo hebben op 14 augustus 2018 een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het doel van de samenwerking is om Festival Circolo op cultureel én culinair vlak een onvergetelijke ervaring te laten zijn. De keukenpiste van Festival Circolo, hét festival voor hedendaags circus, wordt bemand door Cookaholics, beroemd in Tilburg en omstreken. Cookaholics kookt in Bistro Food Jugglers. Festival Circolo vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 21 oktober in het Tilburgse Leijpark.

Bistro Food Jugglers | By Cookaholics

De keuken van een goed restaurant is net een circuspiste. Trucjes, hoogstandjes en poëzie wisselen elkaar af op het bord. Ze komen tot stand door samenwerking, de uitstekende vaardigheden en onderling vertrouwen. De keukenpiste van Festival Circolo wordt bemand door Cookaholics dat wordt gedreven door enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die ‘toevallig’ te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Kortom de juiste combinatie met een cultureel evenement als Festival Circolo.

Bistro Food Jugglers, dat plaats biedt aan zo’n 200 gasten per avond, is gesitueerd in een transparante tent, zo blijf je ook tijdens het eten verbonden met de circussfeer buiten op het terrein. Naast de vaste kaart serveert Bistro Food Jugglers wisselende dagschotels. De bistro is er voor festivalbezoekers maar ook voor gasten die in een bijzonder sfeer lekker willen eten. Er zijn ook tal van mogelijkheden voor zakelijke arrangementen.

Bistro Food Jugglers in het Tilburgse Leijpark is geopend tijdens Festival Circolo. Op donderdag 11 oktober vindt een besloten businessnight plaats. Medio september staat de menukaart van Bistro Food Jugglers by Cookaholics online en kan er gereserveerd worden via de website van het festival.

Festival Circolo

Festival Circolo, hét festival voor hedendaags circus, vindt van vrijdag 12 tot en met zondag 21 oktober voor de eerste keer plaats in het Tilburgse Leijpark. Tijdens dit evenement zijn meer dan 100 korte en langere circusvoorstellingen te zien van internationale gezelschappen en Nederlands talent. Festival Circolo verwacht meer dan 20.000 bezoekers.

Website: Festival Circolo | Cookaholics

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.