Collective Kitchen: Virtuele plant-based keuken

14-9-2021

  • Collective KitchenCollective Kitchen

LIVEKINDLY Collective, ’s werelds snelst groeiende plant-based bedrijf, heeft Collective Kitchen gelanceerd om de vraag naar een plant-based lifestyle te stimuleren. Het nieuwe, interessante contentplatform biedt inspiratie en stelt mensen over de hele wereld in staat om 11 ervaren chef-koks te volgen die heerlijke gerechten maken met plantaardige ingrediënten.

Leestijd: 3 minuten

Twee grote passies gecombineerd

“Het LIVEKINDLY-team is verheugd de creatieve kracht te zijn achter deze geheel unieke campagne geïnspireerd op onze twee grootste passies: duurzaamheid en de plantaardige cultuur”, zegt Jodi Monelle, oprichter en CEO van LIVEKINDLY. “We zijn oprecht enthousiast om leiders in deze community te zijn. De wereld wordt zich bewust van hoe verandering van voeding een verschil kan maken en we willen er alles aan doen om mensen in staat te stellen meer plantaardig eten te laten ontdekken.’’

Collective Kitchen biedt met 11 chef-koks uit zeven landen, meer dan 50 nieuwe recepten. De campagne omvat de videoserie ‘Top Dish’, die debuteert met de Amerikaanse chef-kok Nyesha Arrington, bekend van Top Chef, die een belangrijke mentor zal zijn in de aanstaande kookwedstrijdreeks: Next Level Chef. De creatieve chef-gedreven campagne van Collective Kitchen is de eerste in zijn soort, met culinaire experts van over de hele wereld die unieke, op plantaardige recepten maken die speciaal zijn samengesteld voor de thuiskok.

De Missie van Collective Kitchen

“Onze missie is om plantaardig leven de nieuwe norm te maken, en dat kan alleen door de overgang naar minder vlees eten makkelijker te maken voor alle koks, voor wie ze ook koken. Met trots lanceren we deze unieke collectie plantaardige recepten. Onze chef-koks gebruiken enkele van de meest populaire producten om thuiskoks aan te moedigen te experimenteren en te ontdekken hoe veelzijdig, lekker, makkelijk en voedzaam plantaardige maaltijden kunnen zijn”, zegt Mick van Ettinger, Chief Marketing Officer van LIVEKINDLY Collective.

De ervaring van Collective Kitchen bestaat uit een videoprogramma met meerdere niveaus dat de verhalen, expertise en het culinaire werk van de chef-koks laat zien. Het is een website die gevuld is met 50+ originele plantaardige recepten en bijbehorende video’s die laten zien hoe je een aantal Collective chef-recepten kunt bereiden. De social-mediacampagne zal op YouTube, Instagram, TikTok, Facebook en Pinterest te vinden zijn.

Kijkers in de VS en daarbuiten leren hoe ze gemakkelijk vlees kunnen vervangen in gerechten zoals Arrington’s Koreaanse Fried Chick’n Tacos, een favoriet in haar geboortestad Los Angeles. Het publiek leert ook hoe te experimenteren met nieuwe ingrediënten om veganistische versies te maken van gerechten zoals Duitse Doner Kebab, Zweedse Gehaktballen, Jozi Kota (uit Zuid-Afrika) en meer. Elk recept wordt geleverd met kookvideo’s en instructies voor het bereiden van het gerecht.

Nieuwe afleveringen van Collective Kitchen worden vanaf 13 september 2021 gelanceerd bij Collective Kitchen. De chefs van Collective Kitchen zijn onder meer: ​​Nyesha Arrington (VS), Line Tscherning Damgaard (Denemarken), Marika Netzel (Duitsland), Mokgadi Itsweng (Zuid-Afrika), Bounsou ” King Cook” Senathit (Engeland), Rebel Mariposa (VS), Ankan Linden (Zweden), Jasmine Shimoda (VS), Jason McNamara (Zuid-Afrika), Pauline Bossdorf (Duitsland) en Ricky Saward (Duitsland).

 

 

Misschien kunnen de chefs nog een leuk recept creëren met deze plantaardige Filet Mignon….

Website: LIVEKINDLY     |     Collective Kitchen  

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.