Club McDonald’s | Een clubavond bij McDonald’s voor minderjarigen!

16-5-2019

  • Club M by McDonald'sClub M by McDonald's

McDonald’s lanceert een wereldprimeur in Nederland: een clubavond voor jongeren van 16 en 17 jaar in een McDonald’s restaurant! In een unieke setting met bekende DJ’s en natuurlijk de lekkerste McDonald’s bites & drinks. Voor deze bijzondere happening werkt McDonald’s Nederland samen met Spinnin’ Records en wordt één van de McDonald’s restaurants eenmalig omgetoverd tot een échte club: Club McDonald’s. Een club die exclusief is bestemd voor 16- en 17-jarigen.

Waarom Club McDonald’s?

“Uitgaan is lastig als je jonger bent dan 18. Je komt geen club binnen”, vertelt Annemarie Swijtink, Director Marketing van McDonald’s Nederland. McDonald’s wil deze jongeren een supertoffe avond uit bezorgen. Daarom maken we eenmalig een uitzondering en bouwen voor één avond een restaurant om tot een échte club!”

Join the Club!

Op vrijdagavond 7 juni opent Club McDonald’s haar deuren exclusief voor circa 300 jongeren van 16 en 17 jaar. Zij kunnen zich aanmelden op de McDonald’s app en maken dan kans op tickets (twee per persoon). Aanmelden kan van 14 mei tot 23 mei.

Powered by Spinnin’ Records

De organisatie van Club McDonald’s is in handen van Spinnin’ Records, één van de grootste ondernemingen in de dance-, house- en trancemuziek. Spinnin’ Records staat garant voor een onvergetelijke muzikale en entertainende avond in Club McDonald’s.

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 248 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Website: McDonald's 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.