Classy Spring Drive Thru | Kasteel de Wittenburg

25-3-2021

  • Classy Spring Drive Thru
  • Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg organiseert op vrijdag 2 en zaterdag 3 april hun Classy Spring Drive Thru. Een rondrit over hun landgoed waarbij je als gast wordt verrast door muziek, entertainment en culinaire lente amuses. Deze amuses bestaan onder andere uit verse oesters, asperge Flamande en lamsrack van hun Ofyr, dit alles onder het genot van diverse (alcoholvrije) cocktails en bubbels. Aan het einde van de route staat een diner box met het hoofdgerecht en dessert voor je klaar zodat je thuis verder kunt genieten!  

Leestijd: 1 minuut 

Drive thru’s succesvolle experience bij Kasteel de Wittenburg 

Er is een all-in prijs voor deze drive thru bij Kasteel de Wittenburg en je kunt een tijdslot reserveren tussen 17:00 en 20:00 uur. Er zijn 2 opties voor het hoofdgerecht: vlees of vegetarisch. Reserveren kan via de mail of telefonisch.  

Op zondag 4 april organiseren zij een Easter Drive Thru voor het hele gezin! Met spelletjes, hapjes en aan het einde van de korte route ontvang je hun high tea box om thuis van te genieten. De drive thru experience bevalt goed bij kasteel de Wittenburg! In februari organiseerden zij ook een ‘Winter Wonderland Drive Thru na het succes van de kerst drive thru in december. Leuke evenementen waarbij gebruik gemaakt wordt van de ruimte rondom het kasteel.  

Website: Kasteel de Wittenburg

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.