Chez Claire | Haute éclairs en champagne

21-12-2017

  • Que d'éclairs
  • Haute éclairs photo credits Sigrid Eggers

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde oftewel ‘De Jongens’ achter het concept van de WASBAR,  openen in het voorjaar Chez Claire. Hier gaan zij luxueuze ‘haute éclairs’ verkopen zoals je ze in België nog niet kan vinden en ze openen tegelijkertijd in Antwerpen én in Gent. Voor degene die van éclairs houden: nieuwe adresjes voor als je naar één van deze steden gaat!

Kwalitatief zondigen met haute éclairs & champagne

Dries & Yuri maakten in 2012 naam en faam met hun innovatieve WASBAR concept, dat de internationale pers haalde en wereldwijd werd bekroond met diverse awards. In 2015 werd WASBAR verkocht aan Top Brands. De éclair, het patéke van hun grootmoeders, maakt in 2018 een comeback waar je u tegen zegt. Chez Claire gaat iedereen voorstellen aan de haute éclair.

New & improved. Move over, macaron.

In niet minder dan 13 smaken (waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate) én een versie voor de fans met voedselintoleranties, stelt Chez Claire een mooi menu samen dat je ter plaatse kan komen proeven of kunt meenemen in cadeauverpakking. Ondertussen is de patisseriechef van Chez Claire al volop aan het experimenteren met vegan éclairs, zodat iedereen binnenkort kan meegenieten van de heerlijke gebakjes. Chez Claire gaat ook haar eigen huismerk champagne ‘Cuvée Claire’ aanbieden, zodat je je favoriete smaakje éclair meteen ter plaatse kan consumeren bij een coupe champagne. Wie het liever iets traditioneler houdt, kan ook gewoon een lekkere koffie bestellen.

Voor het design van de nieuwe zaak is designstudio Pinkeye verantwoordelijk, ze waren ook betrokken bij de WASBAR. Chez Claire gaat naar verwachting eind februari open.

Website: haute éclairs

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.