CEDER’S | Een premium drankje met al de smaken van gin, zonder de alcohol

24-6-2019

  • CEDER´S CrispCEDER´S Crisp
  • CEDER´S bottle serveCEDER´S bottle serve
  • CEDER´S Craig and MariaCEDER´S Craig and Maria
  • CEDER´SCEDER´S

Deze week gelanceerd op de Nederlandse markt: CEDER’S, een alcoholvrije alternatief voor gin. Het premium merk met Zweedse en Zuid-Afrikaanse roots bevat alle smaken van gin maar zonder alcohol. Hiermee is CEDER’S één van de eerste die de Nederlandse consument een alcoholvrij alternatief voor gin biedt, die niet inlevert op smaak. Vanaf eind juni zal de eerste van de drie varianten, CEDER’S Crisp, gelanceerd worden in 450 Gall & Gall vestigingen in Nederland.

CEDER’s | Met ingrediënten uit de Cederbergen van de West-Kaap & zuiver Zweeds water

CEDER’S is gemaakt met klassieke gin en zeldzame Zuid-Afrikaanse planten, waarvan sommige alleen in de Cederbergen van de West-Kaap in Zuid Afrika voorkomen. De plantenextracten worden gemengd met zuiver Zweeds water en gebotteld en geproduceerd in Zweden. CEDER’S Crisp is handgemaakt en bevat jeneverbes, gecombineerd met citrus, komkommer en kamille.

CEDER’S Crisp is een creatie van het ondernemende echtpaar Craig Hutchison en Maria Sehlstrom, die tijdens een bezoek aan de Cederbergen geïnspireerd raakten door de natuur met haar gevarieerde en intrigerende plantenextracten. Het bracht ze op het idee om deze kruiden te destilleren tot non-alcoholische gin. CEDER’S is gemaakt voor degenen die een bewuste levensstijl aanhangen en op zoek zijn naar een verfijnde, volwassen drankervaring, zonder alcohol.

Craig Hutchison, medeoprichter en Managing Director van CEDER’S: “We zijn trots dat we onze ambitie om een natuurlijk en alcoholvrij alternatief voor gin met plantenextracten te maken met CEDER’S hebben gerealiseerd. We willen de mensen die naar een alcoholvrij drankje zoeken graag bedienen, zonder dat zij moeten inleveren op een premium en verfijnde smaakbeleving. Mijn vrouw en ik kwamen op het idee voor CEDER’S nadat wij de magische vallei in de Cederbergen hadden ontdekt en zijn enthousiast om dit samen met Pernod Ricard Nederland op de markt te brengen.”

CEDER’S Crisp is vanaf eind juni verkrijgbaar bij 450 Gall & Gall-vestigingen in Nederland en nu al online verkrijgbaar via www.gall.nl. Andere verkooppunten zullen te zijner tijd aangekondigd worden. CEDER’S Drinks Ltd is een partnerschap aangegaan met Pernod Ricard Nederland om de producten te distribueren en in Nederland op de markt te brengen.

Website: CEDER's Drinks Ltd

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.