Ccasa Hostel | Container Urbanisme

25-10-2017

We zien al jaren allerlei voorbeelden van Container Urbanisme. Studenten huizing in Amsterdam, foodtrucks, hotels, markten die zijn opgebouwd uit containers en ook hotels. Het Ccasa Hostel in Vietnam bestaat ook uit op elkaar gestapelde zeecontainers. De zeecontainers worden gebruikt als kamers, washokken en loungeruimtes. Ideaal voor backpackers en short-stayers op vakantie. Naast het feit dat het duurzaam is, creëert het een uniek sfeertje die bij andere hostels niet aanwezig is.

Ccasa Hostel

Het is geen alledaags hostel, het Ccasa Hostel in Vietnam. De zeecontainers die gebruikt worden zijn gerecycled en hebben een tweede leven gekregen. De inspiratie hiervoor komt van luxe slaapcabines in treinen. In de drie grote op elkaar gestapelde containers is alles aanwezig: bed, matras, kussens, stopcontacten en een kluis. Het enige wat je zelf nog moet regelen in één van de slaapcabines is het dichtdoen van de gordijnen wanneer je wat privacy wilt.

Overige faciliteiten

Het Ccasa hostel heeft verder een buitenkeuken tot zijn beschikking dat perfect geschikt is voor BBQ party’s. Ook is er een rooftop bar lounge aanwezig waar je in één van de hangnetten heerlijk kunt ontspannen. De waskamer is er om je op te frissen maar kan ook gebruikt worden om de was te doen!

Website: Ccasa Hostel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.