De Caveasy | Smart wine rack systeem

19-10-2017

Het eerste smart wine rack systeem, voor alle wijn liefhebbers die ‘gewoon’ willen genieten van een heerlijk wijntje maar ook voor de professional die nooit meer wil zoeken naar een wijn en zijn voorraad simpel wil beheren. Het systeem werkt als volgt: neem een foto van het label, plaats je fles in de Caveasy One en geniet van je wijn wanneer het jou het beste uitkomt of wanneer je het signaal krijgt dat de wijn op zijn top is. Ze zijn nu aan het crowdfunden via Indiegogo en ze hebben nog een maand te gaan en 105% is al binnen.

De Caveasy |Winnaar van de wijn innovatie wedstrijd tijdens VinoCamp in Parijs      

In dit wijnrek en systeem kun je je wijnen opslaan, in een perfecte conditie houden en de voorraad beheersen. Buiten dat de wijn in het rek makkelijk te vinden is, wordt de wijn op de juiste temperatuur en in de juiste hoek geplaatst. The Caveasy  is het verhaal van een techneut en wijnliefhebber. Tijdens de VinoCamp (2015) in Parijs organiseerde 33 ondernemers een pitch wedstrijd voor wijn innovaties. Het Caveasy team pitchte een opmerkelijke oplossing voor een eeuwenoud probleem, “Hoe tackle je het probleem van het juist opslaan van je wijn?” De Caveasy won de jury- en de publieksprijs, een innovatief idee voor wijnliefhebber en horeca dus, bekijk hier de promotie video.

Zo raak je geen wijnen meer kwijt!

Ongeveer een jaar geleden ben ik uit eten geweest, de ober dacht ons te plezieren met een fles wijn  die al jaren in hun kelder lag te rijpen. Na 15 minuten zoeken kwam de ober terug, hij kon de wijn nergens vinden! Dit probleem had kunnen worden voorkomen met het Caveasy systeem. Desalniettemin, hebben we genoten van een andere heerlijke wijn.

Daarnaast geeft het systeem ook aan wanneer de wijn op zijn top is en met welk gerecht de wijn het beste gecombineerd kan worden. Je kunt via Indiegogo als één van de eerste, de Caveasy bestellen,  zodat je je voorraad ten alle tijden goed kunt beheren of als je ‘gewoon’ wilt genieten van het juiste wijntje bij een gerecht op de perfecte temperatuur.

Website: The Caveasy

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.