Cavallaro Napoli Birra Superiore | Modemerk Cavallaro Napoli lanceert limoncello-biertje

13-9-2019

  • Cavallaro Napoli Birra Superiore - credits Alexander Sporre Photography
  • Cavallaro Napoli Birra Superiore gemaakt FIORITO Limoncello - credits Alexander Sporre Photography
  • Cavallaro Napoli Birra Superiore - credits Alexander Sporre Photography

Modemerk Cavallaro Napoli lanceert samen met brouwerij Het Uiltje en limoncello merk Fiorito een zomers biertje, met een touch van limoncello. Het ‘birra superiore’ van Cavallaro Napoli is een ambachtelijk, blond biertje met een vleugje limoncello, dat wordt gebrouwen door de Haarlemse brouwer Het Uiltje. Het biermerk is een initiatief van het in Haarlem gevestigde merk Cavallaro Napoli, dat roots heeft in Napels en op deze manier de beleving rondom het merk wil versterken.

Bakermat van Cavallaro Napoli Birra Superiore

‘Napels is de bakermat van de pizza en een Napolitaan drinkt het liefste bier bij zijn pizza. De link met craft-beer was al snel gelegd,’ zegt Giuseppe Cavallaro, oprichter van Cavallaro Napoli, die eerder al een kwalitatieve koffie ontwikkelde onder de vlag van zijn modemerk. Het bier wordt geïnfuseerd met Fiorito Limoncello. Dit zorgt voor heerlijk frisse citrustonen.

Fiorito Limoncello Superiore | Internationale groei

Fiorito Limoncello Superiore is een premium limoncello, die wordt gemaakt van handgeschilde, biologische citroenen, op basis van een geheim Italiaans familierecept. Vorig jaar haalde Fiorito geld op via een succesvolle crowdfundingcampagne om het Nederlandse merk internationaal uit te kunnen rollen en sinds dit jaar is het merk dan ook  verkrijgbaar in verschillende landen, zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk en Israël.

Cavallaro Napoli Birra Superiore is vanaf volgende week verkrijgbaar.

Website: Cavallaro Napoli

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.