Capture the moment | Campagnefilm van hard seltzer Lot 42 met Miss Envy Peru

5-8-2021

  • Chris MacDonald, Dale Milliken of Lot 42 and Miss Envy Peru
  • Lot 42 campaign movie with Miss Envy Peru
  • Premium hard seltzer Lot 42

Deze zomer schittert RuPaul Drag Race Nederland-winnaar Miss Envy Peru in ‘Capture the Moment’ – een nieuwe campagnefilm van premium hard seltzer Lot 42.

De Lot 42-oprichters en gay couple Dale Milliken en Chris MacDonald steunen hiermee de Rainbow Railroad organisatie. Een organisatie die miljoenen LGBTQIA+ mensen helpt bij hun ontsnapping aan geweld in thuislanden waar zij worden vervolgd voor het zijn van zichzelf.

Leestijd: 2 minuten

Capture the moment campagnevideo

De Capture the moment- film is gemaakt om bewustzijn te creëren en geld in te zamelen voor de liefdadigheidspartners van Lot 42, Rainbow Railroad, die de verhuizing en hervestiging ondersteunen van LGBTQIA+ mensen die aan vervolging moeten ontsnappen omdat ze zichzelf willen zijn. Lot 42 schenkt het hele jaar door 4,2% van de winst aan Rainbow Railroad. Op een nieuwe en exclusieve soundtrack van Abbad + Freimann volgt Capture the Moment de Nederlandse drag-superster Miss Envy Peru (winnaar van Drag Race Holland) die het verhaal, als jongen, in zijn eentje in de stad begint.

Het verhaal ontwikkelt zich terwijl hij een reis door de natuur begint en vrienden verzamelt langs de weg door de bosduinen terwijl hij verandert in Miss Envy Peru. Een viering van dans en creativiteit, de film is ook een knipoog naar een iconisch moment van Priscilla Queen of The Desert en eindigt met de dansers die het samenzijn weer vieren. Lot 42 is een alcoholisch bruisend water geworteld in de natuur, een die kansen en optimisme verdedigt. Bekijk de video van deze campagne hieronder, tekst gaat verder na de video.

Lot 42 helps to ‘hit refresh’ this summer

Lot 42 is een lichte, volledig natuurlijke drank die is ontworpen om een meer onderscheidende smaak te bieden in de snelgroeiende markt voor hard seltzers. Na een jaar waarin we er allemaal naar hebben verlangd om te ontsnappen, is Lot 42 (4,5% ABV) hier om ons deze zomer te helpen de ‘refresh button’ in te drukken. Lot 42 is verkrijgbaar via store.lot-42.com in de smaken: Blueberry & Lemongrass en Huckleberry & Ginger.

Over de makers van Lot 42

De Schotse en Nederlandse oprichters, Dale Milliken en Chris MacDonald, werden geïnspireerd om Lot 42 te creëren na hun carrières in het corporate-bedrijfsleven, waar zij de bedrijfsladders ‘beklommen’ van grote internationale drankmerken zoals Heineken en Pernod Ricard. Ze lieten deze ratrace achter zich op zoek naar meer voldoening en bouwen nu hun eigen Lot 42 camper ‘Bruce’ die, zodra de reismaatregelen het toelaten, het hoofdkantoor zal worden voor Lot 42 en hun off-grid huis op wielen.

Miss Envy Peru: “Hun steun voor de Rainbow Railroad-missie is de perfecte match, omdat het LGBTQIA+ mensen de kans geeft om het leven na te streven dat ze verdienen. Iedereen heeft het recht om zichzelf te zijn, om gelukkig te zijn, trots op zichzelf te zijn en om veilig te leven zonder angst voor vervolging om hun seksuele geaardheid. Deze film zal helpen om Rainbow Railroad te verdedigen en het ongelooflijke werk dat ze doen te versterken”.

Website: Lot 42

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.